AXI Adaptive Case Management

End-to-end IT ondersteuning voor een volledig digitaal subsidieproces

On-demand webinar

In dit webinar lichten we toe hoe u een volledig digitaal subsidieproces kunt opzetten in het Adaptive Case Management platform van AXI. 

 

Tijdens onze Case Management QuickStart webinarreeks leiden onze experts u aan de hand van concrete voorbeelden, klanten cases en best practices doorheen het Adaptive Case Management platform van AXI met focus op process automation, het behandelen van subsidies en het verwerken van bezwaren. 

 

DOELGROEP

IT Managers, IT Architects, Information Managers, Afdelingshoofden, Process Owners, Solution Architects, Enterprise Architects, Business Analysts, Functional Analysts en IT Analysts

 

HOE BEKIJKT U HET WEBINAR?

Na uw aanmelding kunt u het on-demand webinar direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar het on-demand webinar via e-mail toegestuurd.

 

TAAL

Nederlands

 

VRAGEN

Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Chiel Elen.

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

Het Adaptive Case Management platform van AXI biedt u geavanceerde ondersteuning voor het vaak complexe, informatie-intensieve proces van subsidiebeheer: 

 

  • Subsidiebehandelaars kunnen samenwerken rond subsidiedossiers waarbij richtlijnen en processen makkelijk ingericht kunnen worden. 

  • Subsidieteams worden in het medewerkersportaal taakgericht door het proces gestuurd en voor zowat ieder dossier is het mogelijk een individuele aanpak in te richten

  • Door het visueel inzichtelijk maken van de subsidiedossiers, wordt er meer sturing en controle uitgevoerd op de taken door in te richten termijnbewaking en subsidieplafondbewaking

  • Voor het indienen van subsidieaanvragen kan een gebruiksvriendelijk self-service webportaal voor burgers worden opgezet met een communicatievoorziening naar de subsidiebehandelaar en een connectie naar digitale aanvraagformulieren en specifieke content. 

  • Met het Adapter Framework binnen de oplossing kunnen koppelingen naar o.a. DMS en financiële systemen worden beheerd. 

  • Daarnaast kunnen managers ook eenvoudig de dossiers, de processen en hun team opvolgen aan de hand van ingebouwde dashboards en rapporten

  • … 

 

Ik schrijf me in

 

On-demand webinar - End-to-end IT ondersteuning voor een volledig digitaal subsidieproces