Uw data maximaal beschermen tegen ransomware met HPE technologie

On-demand webinar

 

Binnen iedere organisatie worden uiteenlopende maatregelen genomen tegen ransomware, vaak gebaseerd op traditionele IT security. Hoog tijd voor een doortastende aanpak waarbij marktleidende oplossingen van HPE en andere specialisten uw HPE omgeving maximaal beveiligen.

 

Tijdens dit on-demand webinar worden de nieuwste HPE oplossingen toegelicht om uw business data te beschermen tegen ransomware. U krijgt inzicht in de mogelijkheden van HPE StoreOnce Catalyst in combinatie met Veeam Backup & Replication.

Header logo

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

Met dit webinar willen we helpen om uw bedrijf maximaal te beschermen tegen ransomware aanvallen. Aan Peter Neefs, Pre-sales Consultant bij AXI en Yves Venneman, Technology Consultant Storage bij HPE, hebben we gevraagd om hun gezamenlijke inzichten met u te delen.

 

U krijgt helder inzicht in de mogelijkheden van HPE StoreOnce Catalyst, een data protection protocol dat geoptimaliseerd is voor disk-based data protection. Aansluitend focussen Peter en Yves op de slimme combinatie tussen HPE StoreOnce Catalyst en Veeam Backup & Replication.

Er wordt ingezoomd op:

 

  • Quick-wins via de activering van storage snapshots in functie van een pijlsnelle recovery.
  • De inzet van HPE StoreOnce Catalyst, waarbij gewezen wordt op de functionaliteiten en voordelen ten opzichte van traditionele opslagmechanismen.
  • De verbetering van de prestaties op het vlak van backup en recovery via de integratie tussen HPE StoreOnce Catalyst en Veeam; inclusief een verhelderende demo.
  • Het gebruik van HPE StoreEver Tape Storage.

Ik schrijf me in

 

AXI on-demand webinar: Uw data maximaal beschermen tegen ransomware met HPE technologie

Wat mag u verwachten van de vier Ransomware Protect webinars?

Afbeelding
webinar veeam

Voorbereid zijn op ransomware aanvallen met Veeam v10

Tijdens dit on-demand webinar verneemt u hoe u backups beter kunt beschermen tegen ransomware. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u met behulp van de nieuwe Veeam versie 10 op een veilige, snelle en geautomatiseerde manier backups kunt maken van uw bedrijfsdata.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
HPE webinar

Uw data maximaal beschermen tegen ransomware met HPE technologie

Tijdens dit on-demand webinar worden de nieuwste HPE oplossingen toegelicht om uw business data te beschermen tegen ransomware. U krijgt helder inzicht in de mogelijkheden van HPE StoreOnce Catalyst in combinatie met Veeam Backup & Replication.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
webinar clearpass

Uw bedrijfsnetwerk goed beschermen tegen ransomware met HPE Aruba ClearPass

Tijdens het on-demand webinar leggen we uit hoe u voorkomt dat ransomware zich over uw wired en wireless netwerk verspreidt. De focus ligt op het voorkomen van network security breaches via de inzet van geavanceerde secure NAC oplossingen; inzetbaar in multi-vendor omgevingen.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
webinar MS endpoint

Ransomware preventie voor Windows 10 clients met Microsoft Endpoint Manager

Tijdens dit on-demand webinar krijgt u inzicht in de beste maatregelen voor het beveiligen van MS Windows 10 clients. Ingezoomd wordt op MS EndPoint Manager: een end-to-end oplossing die de mogelijkheden van SCCM en Microsoft Intune bundelt en aanvult met nieuwe functionaliteiten.

Bekijk het on-demand webinar