Gebruik de kracht van CMMN, de standaard voor automatisering van informatiegestuurd werk

On-demand webinar

 

In dit webinar geeft Koen De Maesschalck, Case Management Expert, u een introductie in Case Management Modelling Notation (CMMN), de standaard voor automatisering van informatiegestuurd werk.

 

Tijdens onze Case Management QuickStart webinarreeks leiden onze experts u aan de hand van concrete voorbeelden, klanten cases en best practices doorheen het Adaptive Case Management platform van AXI met focus op process automation, het behandelen van subsidies en het verwerken van bezwaren. 

Header logo

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

Het Adaptive Case Management platform van AXI is Case Management Model and Notation conform en ondersteunt het modelleren van alle CMMN elementen: een visueel planmodel, de bijbehorende dossierinformatie en uitvoerende rollen. 

 

Case Management Model and Notation of CMMN bevat in vergelijking tot Business Process Model and Notation veel minder elementen en is vooral een betere match om kennisintensieve processen te beschrijven. CMMN biedt de flexibiliteit om alle mogelijke oplossingsrichtingen in één model te bevatten met focus op de informatie in de case.

 

Door taken in te delen in verschillende fases en te behalen mijlpalen voorop te stellen, is duidelijk hoe het doel van de case te bereiken, zonder dat ieder pad expliciet gemodelleerd dient te worden. Op die manier houdt de kenniswerker de volledige controle over de planning en uitvoering, afhankelijk van hoe de processen evolueren en verlopen. 

Praktische informatie

 

  • Doelgroep: voor IT Managers, IT Architects, Information Managers, Afdelingshoofden, Process Owners, Solution Architects, Enterprise Architects, Business Analysts, Functional Analysts en IT Analysts
  • Hoe bekijkt u het webinar: Na uw aanmelding kunt u het on-demand webinar direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar het on-demand webinar via e-mail toegestuurd.
  • Taal: Nederlands
  • Vragen: Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Céline Vervinckt.

Ik schrijf me in

 

On-demand webinar - Gebruik de kracht van CMMN, de standaard voor automatisatie van informatiegestuurd werk

Maak een QuickStart dankzij onze vier Adaptive Case Management voor Kenniswerkers webinars

Afbeelding
ACM webinarreeks 1

Introductie tot Adaptive Case Management & Smart Process Automation

Tijdens dit on-demand webinar leert u hoe kenniswerkers bij de uitvoering van complexe processen stap voor stap vlot en efficiënt begeleid kunnen worden dankzij het opdelen van het proces in concrete taken, het doeltreffend analyseren en structureren van informatie en het automatiseren van taken.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
ACM webinarreeks 2

End-to-end IT ondersteuning voor een volledig digitaal subsidieproces

Tijdens dit on-demand webinar lichten we toe hoe het Adaptive Case Management platform van AXI u geavanceerde ondersteuning kan bieden voor het vaak complexe, informatie-intensieve proces van subsidiebeheer.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
ACM webinarreeks 3

End-to-end IT ondersteuning voor een volledig digitaal bezwaar- en beroepproces

Tijdens dit on-demand webinar lichten we toe hoe het Adaptive Case Management platform van AXI u geavanceerde ondersteuning kan bieden voor het vaak complexe, informatie-intensieve proces van bezwaar- en beroepbeheer.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
ACM webinarreeks 4

Gebruik de kracht van CMMN, de standaard voor automatisatie van informatiegestuurd werk

Tijdens dit on-demand webinar belichten we Case Management Model and Notation (CMMN) en laten we zien hoe het Adaptive Case Management platform van AXI het modelleren van alle CMMN elementen ondersteunt.

Bekijk het on-demand webinar