Begroting in actie
27 mei

Webinar - Een accurate meerjarenbegroting als leidraad voor financiële stabiliteit en groei

Webinar

, Online, België

Als groeiende, innoverende organisatie is het een must om meerdere jaren vooruit te kijken op business vlak, maar ook het financiële luik voortdurend onder controle te houden.

 

Uw organisatie heeft er bovendien ook baat bij om snel en accuraat meerdere begrotingsscenario’s op te stellen onder invloed van veranderende omstandigheden zoals wetten en procedures om zo de juiste beslissingen te kunnen nemen.

 

Dankzij de AXI Meerjarenbegroting oplossing kunt u zowel de financiële impact van nieuwe en aangepaste meerjarendoelstellingen zo correct en compleet mogelijk berekenen, als ontsporingen in de begroting voorkomen.

Datum:

donderdag 27 mei 2021

 

Tijdstip:

10:00 - 10:30

 

Locatie:

Online webinar via inschrijving. U ontvangt een e-mailbevestiging met daarin een link om het webinar bij te wonen. Een dag voor het webinar ontvangt u opnieuw een e-mail met de benodigde link.

 

Doelgroep:

CFO, CEO, Controllers

 

Deelnamekost:

U kunt kosteloos deelnemen.

 

Vragen of aanvullende info:

Voor al uw vragen of voor meer informatie, kunt u steeds contact opnemen met Thomas Wouters +32 465 40 74 23

Onmiddellijke impactanalyse van verschillende scenario's

 

Een meerjarenbegroting wordt nog door teveel organisaties afgedaan als een overbodig, te complex en ingewikkeld proces. Veelal wordt hierbij gebruik gemaakt van spreadsheets, gekenmerkt door ruwe estimaties en een hoge mate van foutgevoeligheid.

 

Terwijl de impact van macro-economische en socio-economische vooruitzichten, analyses en wijzigingen effectief zo accuraat mogelijk berekend kunnen worden met behulp van de juiste tooling.

 

De AXI Meerjarenbegroting oplossing hanteert een data-driven aanpak waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare interne, externe en publieke databronnen en ondersteunt uw organisatie door de toekomst nauwkeuriger en completer te voorspellen op basis van het verleden door het inzetten van Artifical Intelligence.

 

Onze oplossing die eenvoudig gekoppeld kan worden aan uw financiële oplossing, helpt bij het oplossen van relevante vraagstukken zoals:

 

  • Wat is de impact van geplande investeringen op de meerjarenbegroting?
  • Welke maatregelen dienen genomen te worden onder invloed van wijzigingen (wetten, procedures, ...)?
  • Wat is de financiële impact van organisationele beslissingen en investeringen?

 

De agenda ziet er als volgt uit

JanneVanDenBrande
10:00 - 10:20

Product & Pre-sales Manager Janne Van den Brande zal in dit webinar aan de hand van een concrete customer case toelichten hoe u dankzij de AXI Meerjarenbegroting oplossing de financiële impact van nieuwe en aangepaste meerjarendoelstellingen zo correct en compleet mogelijk kunt berekenen en ontsporingen in de begroting kunt voorkomen.

 

Janne Van den Brande
Product & Pre-sales Manager bij AXI
Foto van Joran De Wilde
10:20 - 10:30

Data Engineer Joran De Wilde voorziet aan het einde van het webinar een korte, maar krachtige demo van de AXI Meerjarenbegroting oplossing.

Joran De Wilde
Data Engineer bij AXI

AXI herkent uw behoeftes en groeit mee met uw organisatie

 

Beheer de inkoopprocessen en financiële processen van uw organisatie sneller en efficiënter met behulp van AXI’s Financials & Purchase to Pay software, gemaakt op uw maat.

En ondersteun uw strategie en bijgaande bedrijfsprocessen optimaal dankzij overzichtelijke real-time financiële inzichten.

 

De modules van AXI Financials en AXI Purchase to Pay vloeien naadloos in elkaar over en kunnen bovendien eenvoudig gekoppeld worden met uw operationele systemen en andere financiële of inkoop software. Apart of samen, in de cloud of on premises, via computer, tablet of smartphone, volgens uw behoeftes en wensen.

 

Onze diepgaande kennis van de overheid, de zorg- en retail sector en onze ervaring van de afgelopen jaren binnen trading, services en industry stellen ons in staat om onze software perfect af te stemmen op de te beheren processen en specifieke noden van uw organisatie.

 

Onze consultants helpen u vanaf het prille begin met een toepasbaarheidsonderzoek. Nadien assisteren ze bij het optimaliseren van uw processen en werking om ook na de implementatie de gewenste nazorg en permanent advies te voorzien voor uw groeiende organisatie na de implementatie van de oplossing. Daarnaast is onze support desk 24 op 24, 7 op 7 beschikbaar om uw organisatie op elk cruciaal moment van dienst te kunnen zijn.

 

Ontdek AXI Financials en AXI Purchase to Pay.