Teams Governance App Ontbijtsessie bij AXI
16 jun

MS Teams beheersbaar maken dankzij de Teams Governance App

Online event

, België

Een vlot werkende digitale werkplek is door het veelvuldig online en remote samenwerken een absolute must. Als medewerkers documenten en data beginnen delen - onderling of met externen - dan zijn beheersregels essentieel voor de opzet van een gestroomlijnde collaboration omgeving.

 

MS Teams beheersbaar maken én houden is voor veel organisaties een echte uitdaging. Gelukkig beschikt M365 over heel wat handige tools om een succesvolle user adoptie binnen uw organisatie op te zetten.

 

Naast beheersregels voor online samenwerken dient er ook te worden nagedacht over een duidelijke Teams-structuur die past bij de organisatie, het vastleggen van een vaste naamgeving voor Teams, documenten, etc. en het op een veilige manier uitnodigen van externe personen.


 

Hoe dat kan ontdekt u tijdens deze online sessie.

 

DATUM

Donderdag 16 juni 2022

 

UURREGELING

Duur sessie: 09:00 - 10:00 (incl. Q&A)

 

HOE DE ONLINE SESSIE VOLGEN:

Enkele dagen voor deze sessie ontvangt u een e-mail met daarin een link om via MS Teams de kennissessie bij te wonen.

 

DOELGROEP

IT en business professionals

 

DEELNAMEKOSTEN

Kosteloos

 

VOOR VRAGEN

Isalien Van Laere - +32 498 48 85 94

De meerwaarde van de Teams Governance App 

 

AXI ontwikkelde de Teams Governance Applicatie die organisaties ondersteunt bij het optimaal beheer van hun M365 omgeving op het vlak van:

 

  • governance
  • life-cycle management
  • provisioning

 


Bovendien kan uw IT-team de M365 omgeving perfect monitoren en beveiligen via een real-time overzicht van alle MS Teams die gastgebruikers toelaat in de MS tenant. Het stelt hen zo in staat om te controleren of sneller actie te ondernemen wanneer een MS Team niet langer mag gedeeld worden met externe gebruikers.

De agenda ziet er als volgt uit

Dries Verdonckt
09:00 - 09:30

Dries Verdonckt, M365 Strategist bij AXI, vertelt over de voordelen van de Teams Governance App. Daarnaast introduceert hij de Minute Mate App.

 

Maak kennis met de Minute Mate App

 

Door het steeds toenemend aantal online meetings ontstond bij onze klanten de nood om deze meetings efficiënter te organiseren. Iedere organisatie ontwikkelt daarbij een eigen ‘structuur’ en een ‘idee’ om dit beter te organiseren maar al te vaak mist men de nodige uniformiteit.

 

Om daar een antwoord op te bieden ontwikkelde AXI een applicatie om vergaderingen efficiënter en gestructureerder te maken door één centrale locatie aan te bieden waarin:

 

  • snel notulen worden gemaakt en kunnen teruggevonden worden
  • documenten worden opgeslagen
  • actiepunten worden bijhouden en opgevolgd worden
  • vervolgmeetings worden ingepland
Dries Verdonckt
M365 Strategist bij AXI
Parkwind
09:30 - 09:45

Een AXI klant aan het woord

 

Parkwind,  een Belgische organisatie die offshore windparken in binnen- en buiteland ontwikkelt, bouwt, investeert en exploiteert, implementeerde met behulp van de AXI digital workplace consultants de Teams Governance App.

 

Helmoed Van Cauwenberge, Information Coordinator and data protection officer bij Parkwind vertelt hoe de medewerkers efficiënter samenwerken dankzij de inzet van de door AXI ontwikkelde Teams Governance app.

Helmoed Van Cauwenberge
Information Coordinator and data protection officer at Parkwind
networking
09:45 - 10:00

Q&A

 

Het is tijd om al uw vragen te stellen.