Infrastructure & System Management

Onze managed ICT services richten zich op de optimalisatie en het beheer van onze klanten hun datacenter, workplace en netwerkomgeving. We zetten marktleidende technologieën in en werken intensief samen met onze vendors. Altijd kiezen we voor een persoonlijke service.

Afbeelding
Foto van een werkende collega

Ontdek hier de volgende succesvolle stap in jouw carrière

Support Engineer

Junior
Willebroek

Als Junior Support Engineer help je mee aan de ondersteuning van de IT infrastructuur van onze klanten en die van AXI. Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle IT gerelateerde vragen van onze klanten. Je behandelt issues met software, hardware, printers, telefonie en netwerkverbindingen. 

Cloud Engineer

Medior
Willebroek

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven Cloud engineer die mee de drijvende kracht wil zijn voor de professionele uitbouw van ons hybrid cloud team. Als AXI medewerker sta je er nooit alleen voor, je ervaren collega’s ondersteunen en coachen je met veel plezier!

System Engineer

Junior
Willebroek

Klinken termen als ‘hybrid cloud’, ‘devOps’, ‘containerisatie’, ‘Software-defined networks’ en ‘remote management’ je als muziek in de oren en wil je hiervan alles leren? Als System Engineer bij AXI ben je samen met je 65 collega’s verantwoordelijk voor het bedenken, implementeren en verbeteren van onze innovatieve oplossingen.