Thomas Michem

Echt waarde creëren via een schaalbaar data science platform

On-demand sessie - AXI Cloud Event 2021

Data science is als expertise binnen bedrijven de laatste jaren enorm geëvolueerd. Dat is niet verwonderlijk aangezien het verkrijgen van inzichten uit data voor heel wat bedrijven dé basis is om te kunnen blijven innoveren en waardevolle inzichten uit data te vertalen naar hun visie en strategie.

 

Bedrijven kunnen dankzij voorspellende analyses tal van business uitdagingen oplossen én een voorsprong nemen op de concurrentie.

 

DOELGROEP

IT business professional

 

HOE BEKIJKT U DE SESSIE?

Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.

 

TAAL

Nederlands

 

VRAGEN

Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Thomas Wouters.

Waarom u deze on-demand sessie niet mag missen

 

Tijdens deze sessie vertelt Thomas Michem, Unit Manager Analytics & Insights bij AXI, hoe effectief een data science platform kan opgezet worden in de cloud met gebruik van de volledige kracht van de open source programmeertalen R en Python.

 

Via diverse klantencases uit de retail, de overheid en de financiële sector zal hij toelichten hoe snel waarde gecreëerd wordt voor interne stakeholders én klanten en hoe meteen een schaalbaar samenwerkingsplatform voor data science kan opzet worden.

Ik wil de on-demand sessie bekijken

 

AXI Cloud Event 2021 - On-demand sessie: Echt waarde creëren en efficiënt samenwerken via een schaalbaar data science-platform in de cloud met R & Python