Events voor zorginstellingen

Aan de hand van informatiesessies en studiedagen willen wij u informeren over actuele onderwerpen en nieuwe trends. Bij informatiesessies kan ingezoomd worden op uw concrete situatie.

In Nederland

Begroten en prognotiseren in de zorg

Tijdens een twee uur durende informatiesessie wordt uitgelegd hoe u met behulp van de AXI begrotingsoplossing uw begroting kunt opstellen en bijstellen en vanuit verschillende versies/scenario's deze kunt controleren.

Digitalisering van het Purchase to Pay proces in de zorg

Tijdens deze infosessie leggen we u uit hoe u - met behulp van de AXI oplossing - het proces van bestellen tot betalen kunt automatiseren.

Contact

AXI Nederland
tel 00 31 76 572 55 00
info@axi.nl

AXI België
tel 00 32 3 860 40 00
info@axi.be

AXI in de zorg

AXI ontwikkelt en implementeert software via een resultaatgerichte aanpak. De focus ligt op de optimalisatie van de afdelingen Economische en Administratieve dienst, Inkoop en Planning & Control; met aandacht voor proces efficiëntie over de afdelingen heen.  Dit geeft winst in kwaliteit van werken en bespaart op de kosten. Tot de klantenkring horen organisaties uit de sectoren: ziekenhuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, verpleging en thuiszorg.