Zin om te groeien bij AXI?

 

Hey young graduate

 

Als je pas bent afgestudeerd en je gaat oriënteren op de arbeidsmarkt komt er heel wat op je af.

 

Daar zijn we ons van bewust en we willen je dan ook helpen om te groeien naar jouw ideale job.

 

Je krijgt bij AXI de ruimte om jezelf te ontwikkelen, op professioneel vlak maar ook als persoon. Daar hebben we goed over nagedacht en we begeleiden je graag bij elke stap.

 

Op zoek naar je eerste baan binnen IT? We vertellen je er graag meer over.

 

En heb je trouwens al gehoord van het AXI Talent Program? Ontdek het hieronder.
 

Benieuwd? Let's talk
Header logo

Ga op ontdekkingstocht

 

Klik op éen van onderstaande buttons voor meer details. Meer tijd? Scroll dan even rustig door deze pagina. 

 

Wie is AXI    Persoonlijke groei    X-factor     Je eerste dag   AXI Talent Program 2022  Relax

Hallo. Dit is AXI

Innovatieve oplossingen & services

 

Als allround IT partner in België en Nederland bedenken, ontwikkelen en beheren onze AXI collega's elke dag innovatieve softwareoplossingen voor organisaties uit de retail, overheid, zorg, service en industry die digitaal willen excelleren.

 

De beste technologieën

 

We bouwen IT oplossingen die echt werken. Met gebruik van de nieuwste technologie en cloud services.

 

  • JavaScript, AngularJS, HTML, Microsoft, Ionic, Oracle Apex ...

 

Leuke collega's

 

We kunnen rekenen op goed opgeleide en enthousiaste medewerkers die zich goed voelen in hun vel.

 

Zo’n 400 collega's werken zowel van thuis of vanuit onze kantoren in Willebroek, Gent, Waver en Breda.

junior jobs
ZOEK JE WEG

AXI's playground

Bij AXI mag je alles uitproberen. Je mag jezelf en anderen in vraag stellen.

 

Jouw parcours is uniek én kan bovendien veranderen om te bereiken waar jij graag naar toe wil.

OPLEIDING

Werk aan je tech & soft skills

 

Tijdens je loopbaan bieden we je een uitgebreid opleidingsaanbod aan. 

 

Zo helpen we je verder om je kennis te verrijken door opleidingen, trainingen, ontwikkeling en initiatief te stimuleren.

 

Je kennis deel je graag met collega's, zowel binnen je eigen team als over teams en functies heen, want van elkaar kunnen we echt leren.

 

Goed opgeleide mensen tillen de kwaliteit van onze oplossingen en services naar het hoogste niveau.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

We denken samen na over je wensen en ambities

 

Dankzij jouw persoonlijk ontwikkelingsplan krijg je bovendien de ruimte om je skills en kennis steeds verder te ontwikkelen en zo je loopbaan zelf te sturen.

 

Onderzoek grondig wat je wil leren en wat je moet leren om je werk goed te doen. Merk je na verloop van tijd dat je iets anders wil doen? Of wil je nieuwe ervaringen opdoen? Bij AXI zijn er verschillende mogelijkheden om van functie te veranderen.

 

We helpen graag mee om je ambities en dromen waar te maken.

By the way, heb jij de X-factor?

Stel jezelf een duidelijk doel

Weten wat je wil is goed. Een doel stellen en daarvoor stap voor stap alle technische kennis, competenties, vaardigheden en skills opbouwen.

Durf te kiezen

Verkeerd kiezen is ook oké. Want ook dat is groeien. Waar wil je staan binnen 3 of 5 jaar? Het is goed om daar alvast eens over na te denken. Wil je na verloop van tijd iets anders doen? Ook dat is mogelijk.

We houden rekening met je persoonlijkheid

Waar word jij gelukkig van? Wat vind jij belangrijk en waar krijg je energie van? In welke omgeving voel jij je het meest op je gemak? Met de antwoorden op deze vragen houden we rekening.

Fouten maken mag

Fouten maken is niet fijn maar je kan er wel heel wat uit leren. Wat ging er fout? Groeien betekent in het diepe durven springen. Maar ook durven omgaan met tegenslagen. Leer van je fouten en ga door met een gezonde portie zelfreflectie.

Deel je dromen

Durf met je team manager te delen wat jij wilt. Durf te zeggen wanneer je een stap wilt maken en vraag welke doelen je daarvoor moet behalen. Maak je ambities kenbaar en bespreekbaar. Wees ondernemend.

Alles is mogelijk

Alles kan. Wanneer je er zelf in gelooft, kan je alles bereiken. Laat je inspireren door je omgeving. Sta achter je keuzes en ga ervoor. Eerlijk zijn tegenover jezelf is nodig. Ga eens uit je comfort zone, want ook zo kan je echt groeien.

Axi frame

ONBOARDING

Hoe ziet je eerste dag bij AXI er uit?

 

Op je eerste dag bij AXI ben jij de ster. Je krijgt een rondleiding en we vertellen je alles over onze strategie, onze bedrijfscultuur, onze waarden, enkele nuttige procedures, jouw werktools en de uitgebreide leermogelijkheden die je krijgt.


We begrijpen dat er die dag veel op je zal afkomen. Geen paniek. Je team manager staat voor je klaar en geeft je antwoord op al je vragen. Je krijgt bovendien - een door de wol geverfde - AXI coach die je gedurende je eerste maanden wegwijs maakt. Je coach mag je echt alles vragen. Samen zorgen we ervoor dat jij je helemaal thuis voelt binnen AXI en binnen je team.


En dat is nog niet alles. Om AXI en je collega’s ECHT te leren kennen mag je mee op AXI Welcome Days in Durby. Sorry, nog geen details maar dat het leuk zal worden is '100% guaranteed'.

AXI Talent program 2022

Ontdek het AXI Talent Program 2023

Bij AXI zijn we continu op zoek naar young professionals met een afgeronde universitaire of hogeschool studie en maximaal twee jaar werkervaring.

 

Dankzij het AXI Talent Program leer je AXI pas echt goed kennen én leren wij jouw drive kennen. Na afloop van het uitdagende programma nodigen we je samen met alle andere young graduates uit op de AXI Welcome Days in Durbuy. Fun verzekerd.

ONTSPANNEN

Fun, fun, fun ...

 

Naast een gezellige flexplek of een vaste werkplek in één van onze moderne kantoren, materiaal om je home office helemaal in te richten, een marktconforme verloning en extra's wordt er ook tijd vrijgemaakt om te socializen met je collega's.

 

Daar hebben we een heus AXI Fun comité voor opgericht dat regelmatig bijeenkomt (en trouwens altijd op zoek is naar enthousiaste nieuwe leden) om toffe activiteiten te organiseren. Denk aan bowling, (virtuele) escape rooms, quiz, thema-lunches, secret santa, late night halloween-party, frietkot op wielen, ijskar, complimentendag, gezamenlijke loopsessies en andere sportactiviteiten ... 

 

Alles om jou te voorzien van de nodige verstrooiing. 

 

Benieuwd wat jouw toekomstige collega's vertellen over AXI?

Afbeelding
Michiel

Maak kennis met Michiel Van den Bossche

Bij AXI worden we sterk aangemoedigd en begeleid om ons te ontwikkelen in de ruimste zin van het woord. Zo heb ik opleidingen en workshops gevolgd om mijn technische kennis te verruimen maar ook mijn soft skills en communicatievaardigheden heb ik in de voorbije jaren echt kunnen bijschaven. 

Ontdek het verhaal van Michiel
Afbeelding
Wouter Vercruysse

Maak kennis met Wouter Vercruysse

De cultuur bij AXI is heel open. Ik kan perfect aangeven wanneer ik van richting wil veranderen of in welke onderwerpen ik mij verder wil gaan verdiepen. Er wordt echt naar ons geluisterd en dat is heel fijn. 

Ontdek het verhaal van Wouter
Afbeelding
Kim Mertens

Maak kennis met Kim Mertens

Wat ik heel fijn vind is de projectaanpak binnen AXI. Dat geeft een echt team-gevoel. Samen voor hetzelfde doel: impact hebben op de bedrijfsprocessen van de klant en zo mee waarde creëren. En dat doen we met de collega’s en de leidinggevenden samen, die trouwens steeds paraat staan om ons te ondersteunen waar nodig. 

Ontdek het verhaal van Kim
Afbeelding
junior jobs
Afbeelding
junior jobs
Afbeelding
junior jobs
Afbeelding
junior jobs
Afbeelding
junior jobs
Afbeelding
junior jobs
Afbeelding
junior jobs
Afbeelding
junior jobs
Afbeelding
junior jobs
Afbeelding
junior jobs
Afbeelding
junior jobs
Afbeelding
AXI employees

Kom eens met ons praten over je dromen & ambities

 

Geboeid door IT? We zijn op zoek naar getalenteerde young graduates om onze organisatie en jou te laten groeien.