AXI Posit kennisessie Jessa Ziekenhuis

Ontdek de kracht van Posit bij Jessa Ziekenhuis

On-demand webinar

Uitgebreid tumoronderzoek leidt tot de gepaste behandeling bij kankerpatiënten dankzij Data Science en Posit

 

Om alle data binnen uw organisatie te verzamelen, inzichtelijk te maken en te delen met medewerkers of stakeholders kunt u rekenen op de oplossingen en services van de open source en enterprise software oplossingen van Posit.

 

Tijdens deze on-demand kennissessie wordt aan de hand van een concrete klantcase getoond hoe dankzij het gebruik van het modulaire Posit Connect platform Jessa Ziekenhuis (BE) op een eenvoudige en veilige manier, met de benodigde security & authenticatie, een oncologie applicatie met talrijke dashboards kan delen met alle betrokkenen.

 

DOELGROEP

Data science managers, Business Intelligence managers, Data analisten en Data Scientists.

 

HOE BEKIJKT U DE SESSIE

Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.

 

TAAL

Nederlands

 

VRAGEN

In België: Thomas Wouters - + 32 465 40 74 23

In Nederland: Dick Van Veen - + 31 6 53640553

 

Waarom u deze on-demand sessie niet mag missen

 

Thomas Wouters, Account Manager bij AXI en Annick Daniëls, Research Assistant bij Jessa Ziekenhuis leggen in deze on-demand sessie uit hoe eenvoudig is het om via Posit Connect een oncologie applicatie met talrijke dashboards - gebouwd in Shiny - te delen met alle betrokkenen. 

 

Over Jessa Ziekenhuis

 

Het Belgische Jessa Ziekenhuis biedt als referentieziekenhuis een ruim aanbod aan innovatieve & hoogkwalitatieve geneeskunde en patiëntenzorg. Het telt 981 erkende bedden en 280 dagplaatsen, verspreid over vier campussen: campus Virga Jesse, campus Salvator en de logistieke campus Ekkelgaarden in Hasselt en campus St.-Ursula in Herk-de-Stad.

 

Jessa Ziekenhuis behoort tot de 5 grootste niet-universitaire ziekenhuizen in Vlaanderen.

 

Over de BALLETT app

 

De applicatie die Jessa bouwde is ontwikkeld in het kader van de BALLETT studie (Belgian Approach of Local Laboratory Extensive Tumor Testing). Aan dit project werken dertien Belgische ziekenhuizen mee.

 

De BALLETT studie onderzoekt de meerwaarde van uitgebreid tumoronderzoek (Comprehensive Genomic Profiling) bij de toewijzing van een gepaste behandeling bij kankerpatiënten. 

Ik schrijf me in

 

AXI on-demand kennissessie: Ontdek de kracht van Posit bij Jessa Ziekenhuis