GRIP AXI Webinar

Manage uw inkoopcontracten en -condities met GRIP

On-demand webinar

Tijdens dit webinar laten we u zien hoe u op een eenvoudige en overzichtelijke manier al uw inkoopcontracten en -condities per leverancier in GRIP, de Contract Management oplossing van AXI en Recentes, kunt registreren. Zo houdt u controle op de reeds gedane uitgaves en kunt u perfect forecasten welke mogelijke bonusvergoeding u dit later in het jaar oplevert. Er is een waaier aan rapporten en dashboards beschikbaar om GRIP te houden op uw inkoopproces. 

 

Tijdens onze Retail Business Continuïteit webinarreeks laten onze experts u aan de hand van sprekende voorbeelden, demo's en best practices zien op welke manieren het mogelijk is om uw organisatie en business te (ver)sterken in uitdagende tijden.

 

DOELGROEP

Inkopers, category managers en financiële managers uit de retail

 

HOE BEKIJKT U DE SESSIE?

Na uw aanmelding kunt u het on-demand webinar direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar het on-demand webinar via e-mail toegestuurd

 

TAAL

Nederlands

 

VRAGEN

Nederlandse retailers: neem contact op met Willem Bless - Mobiel: +31 6 111 83 004

Belgische retailers: neem contact op met Fadhua El-Khannichi - Mobiel: +32 476 70 18 37

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

Mike Snepvangers, Commercieel Directeur @ AXI, toont u de uitgebreide voordelen van GRIP, de Contract Management oplossing van AXI en Recentes. Dankzij GRIP kunt u zich concentreren op belangrijke strategische zaken zoals het vergelijken van leveranciers onderling en het komen tot de beste inkoopcondities. De bespreking met uw leveranciers kunt u op deze manier fact-based ingaan, voorzien van accuraat cijfermateriaal. 

 

Door al uw inkoopcontracten en -condities per leverancier te registreren en op te volgen in GRIP, kunt u deze eenvoudiger benchmarken en zo een betere onderhandelingspositie bij uw leveranciers verwerven. Het is aan de hand van de gedocumenteerde data en de beschikbare rapporten en dashboards dat u een duidelijk inzicht krijgt in uw spend, in de verschillende condities en dat u forecasts kunt maken om betere management beslissingen te nemen.

Ik schrijf me in

 

AXI on-demand webinar: Manage uw inkoopcontracten en -condities met GRIP