AXI Adaptive Case Management

Gebruik de kracht van CMMN, de standaard voor automatisatie van informatiegestuurd werk

On-demand webinar

In dit webinar geven wij u een introductie in Case Management Modelling Notation (CMMN), de standaard voor automatisering van informatiegestuurd werk.

 

Tijdens onze Case Management QuickStart webinarreeks leiden onze experts u aan de hand van concrete voorbeelden, klanten cases en best practices doorheen het Adaptive Case Management platform van AXI met focus op process automation, het behandelen van subsidies en het verwerken van bezwaren. 

 

DOELGROEP

IT Managers, IT Architects, Information Managers, Afdelingshoofden, Process Owners, Solution Architects, Enterprise Architects, Business Analysts, Functional Analysts en IT Analysts

 

HOE BEKIJKT U HET WEBINAR

Na uw aanmelding kunt u het on-demand webinar direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar het on-demand webinar via e-mail toegestuurd.

 

TAAL

Nederlands

 

VRAGEN

Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Chiel Elen.

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

Het Adaptive Case Management platform van AXI is Case Management Model and Notation conform en ondersteunt het modelleren van alle CMMN elementen: een visueel planmodel, de bijbehorende dossierinformatie en uitvoerende rollen. 

 

Case Management Model and Notation of CMMN bevat in vergelijking tot Business Process Model and Notation veel minder elementen en is vooral een betere match om kennisintensieve processen te beschrijven. CMMN biedt de flexibiliteit om alle mogelijke oplossingsrichtingen in één model te bevatten met focus op de informatie in de case.

 

Door taken in te delen in verschillende fases en te behalen mijlpalen voorop te stellen, is duidelijk hoe het doel van de case te bereiken, zonder dat ieder pad expliciet gemodelleerd dient te worden. Op die manier houdt de kenniswerker de volledige controle over de planning en uitvoering, afhankelijk van hoe de processen evolueren en verlopen. 

Ik schrijf me in

 

On-demand webinar - Gebruik de kracht van CMMN, de standaard voor automatisatie van informatiegestuurd werk