AXI Adaptive Case Management

End-to-end IT ondersteuning voor een volledig digitaal bezwaar- en beroepproces

On-demand webinar

In dit webinar lichten wij toe hoe u een volledig digitaal bezwaar- en beroepproces kunt opzetten in het Adaptive Case Management platform van AXI.

 

Tijdens onze Case Management QuickStart webinarreeks leiden onze experts u aan de hand van concrete voorbeelden, klanten cases en best practices doorheen het Adaptive Case Management platform van AXI met focus op process automation, het behandelen van subsidies en het verwerken van bezwaren.

 

DOELGROEP

IT Managers, IT Architects, Information Managers, Afdelingshoofden, Process Owners, Solution Architects, Enterprise Architects, Business Analysts, Functional Analysts en IT Analysts

 

HOE BEKIJKT U HET WEBINAR?

Na uw aanmelding kunt u het on-demand webinar direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar het on-demand webinar via e-mail toegestuurd.

 

TAAL

Nederlands

 

VRAGEN

Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Chiel Elen.

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

Het Adaptive Case Management platform van AXI biedt u geavanceerde ondersteuning voor het vaak complexe, informatie-intensieve proces van bezwaar- en beroepbeheer: 

 

  • Juristen kunnen samenwerken rond bezwaardossiers waarbij richtlijnen en processen makkelijk ingericht kunnen worden. 

  • Het platform ondersteunt diverse juridische procedures zoals bezwaar, beroep, cassatie en voorlopige voorzieningen waarbij de juristen in het medewerkersportaal taakgericht door het proces worden gestuurd. 

  • Door het visueel inzichtelijk maken van de bezwaardossiers, kan beter voldaan worden aan eisen van rechtmatigheid en (externe) audits (ambtelijke behandeltermijnen)

  • Voor het indienen van bezwaren kan een gebruiksvriendelijk self-service webportaal voor bezwaarmakers worden opgezet met een communicatievoorziening naar de interne behandelaar en een connectie naar digitale bezwaarformulieren, juridische documenten en specifieke content. 

  • Met het Adapter Framework binnen de oplossing kunnen koppelingen naar o.a. DMS en andere bronsystemen worden beheerd. 

  • Daarnaast kunnen managers ook eenvoudig de dossiers, de processen en hun team opvolgen aan de hand van ingebouwde dashboards en rapporten

  • … 

 

Ik schrijf me in

 

On-demand webinar - End-to-end IT ondersteuning voor een volledig digitaal bezwaar- en beroepproces