Pedro Meuleman

Een governance en management strategie voor een succesvolle cloudtransformatie

On-demand sessie - AXI Cloud Event 2021

Door te kiezen voor een solide cloud aanpak kunnen organisaties genieten van voordelen zoals efficiëntie en schaalbaarheid, resilience en technologische mogelijkheden tot het vermijden van een vendor lock-in. De transformatie naar de cloud biedt ook heel wat uitdagingen en vereist een aangepaste governance en management strategie.

 

Zo dienen organisaties na te denken over aangepaste of nieuwe business processen. Daarnaast verkrijgen ze best een zo volledig mogelijk inzicht in de business alignment, de kosten, het ownership, business support, compliance en security.

 

Al deze aspecten dragen bij tot een succesvolle cloud adoptie en een betere controle over de in de cloud beheerde IT-omgeving

 

DOELGROEP

IT business professional

 

HOE BEKIJKT U DE SESSIE

Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.

 

TAAL

Nederlands

 

VRAGEN

Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Chiel.elen@axi.be 

Waarom u deze on-demand sessie niet mag missen

 

Aan de hand van zijn ervaringen bij heel wat klantprojecten licht Pedro Meuleman, Digital Transformation Architect bij AXI, tijdens zijn sessie toe welke governance aspecten cruciaal zijn bij de transformatie en het beheer naar de cloud.

 

Hij laat u verder kennismaken met LeanIX SaaS Intelligence, een platform dat erop gericht is om betere inzichten te verkrijgen in het SaaS applicatie landschap via o.a. user management, contract renewal, services consumed, licenties etc. Door betere inzichten kunnen zowel controle aspecten zoals kosten als user adoptie beter beheerd worden.

Ik wil de on-demand sessie bekijken

 

AXI Cloud Event 2021 - On-demand sessie: Een succesvolle cloudtransformatie dankzij het opstellen van een doelgerichte governance en management strategie