AXI op RStudio Conference 2022

AXI Talk op RStudio Conference 2022

Online session

Ontdek wat R en RStudio te bieden hebben tijdens dit live event. Of u nu een toegewijde open source-gebruiker bent of één van de vele data scientists die RStudio met R en Python gebruiken, rstudio: conf 2022 is dé plek om de internationale R-community samen te brengen en de vaardigheden aan te scherpen.

 

DOELGROEP

Data science managers, Business Intelligence managers, Data analisten en Data Scientists 

 

HOE BEKIJKT U DE SESSIE?

U hoeft zich niet aan te melden. Wij delen op deze pagina de link naar de opgenomen streaming.

 

TAAL

Engels

 

VRAGEN

Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Thomas Wouters

Waarom u deze AXI demo-talk zeker moet bekijken

 

Het AXI Analytics & Insights team bouwde samen met haar klant een portaal om beter inzicht te krijgen in hypotheek beleggingsportefeuilles. Het portaal is gebouwd met een R Shiny applicatie die in de Azure App Service draait, met plumber API's serving portfolio rapporten en built-in Power BI rapporten met overzichtelijke en goed te onderhouden dashboards.

 

Het voorbije jaar zagen we veel goede content over hoe we Tableau met RStudio Connect kunnen combineren. Tijdens de AXI Demo-Talk gaven we nuttige antwoorden aan Power BI gebruikers die ook met RStudio willen werken en gaven we een deep-dive op basis van een interessante klantencase. Een relevante topic zo bleek, want de sessie lokte niet minder dan 197 geïnteresseerden.

 

"Wanneer Microsoft zelf zegt: 'We wisten niet hoe we dit moesten doen', dan weet je dat je een goed onderwerp hebt om te pitchen op Rstudio Conf ;-)" - zei Thomas Michem, Data Architect bij AXI. 

axi

Blog

AXI's deelname aan de RStudio Conference 2022 in Washington D.C.

 

AXI collega’s Joran De Wilde, data scientist, en Thomas Wouters, business development manager, staken de oceaan over.  Ontdek hoe Thomas Wouters de conferentie beleefd heeft en wat hem is bijgebleven.

Ik wil de demo-talk bekijken

 

Klik hier om de demo-talk te bekijken op de website van RStudio.