Uw bedrijfsnetwerk goed beschermen tegen ransomware met Aruba ClearPass

On-demand webinar

 

Binnen iedere organisatie worden uiteenlopende maatregelen genomen tegen ransomware, vaak gebaseerd op traditionele IT security. Hoog tijd voor een doortastende aanpak waarbij marktleidende oplossingen uw HPE omgeving maximaal beveiligen.

 

Tijdens dit on-demand webinar leggen we uit hoe u voorkomt dat ransomware zich over uw volledig bekabeld en draadloos bedrijfsnetwerk verspreidt. De focus ligt op het voorkomen van network security breaches via de inzet van de meest geavanceerde secure Network Access Control oplossingen van Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company. Inzetbaar in multi-vendor netwerkomgevingen van Aruba, Cisco, Juniper Networks en meer.

Header logo

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

Met dit webinar willen we u helpen om uw bedrijfsnetwerk goed te beschermen tegen ransomware. Vanuit hun praktijkervaring bij grote en middelgrote HPE klanten bespreken Tim Scheers, ICT Architect bij AXI en Alain Vercammen, Solution Architect Networking bij HPE, de nieuwste Aruba Network Security oplossingen.  

 

U krijgt duidelijke inzichten in de gebruiksmogelijkheden van Aruba ClearPass, Device Insight en Aruba Centralwaarbij wordt ingezoomd op:

 

  • de geautomatiseerde detectie, classificatie en blokkering van ongekende apparaten die verbinding willen maken met het vast of draadloos netwerk.
  • de mogelijkheid om elk apparaat dat een gedrag toont dat afwijkt van de opgestelde access policy’s automatisch in quarantaine te plaatsen of uit het netwerk te verwijderen.
  • het verkrijgen van inzicht in alle verbonden apparaten en de details van elk device, inclusief informatie over de fabrikant, de device locatie, de gebruikte poorten en protocollen, de applicatiebestemmingen en het verkeersvolume.
  • het beheer van het volledige netwerk met de nieuwe cloudtoepassing Aruba Central.

Ik schrijf me in

 

AXI on-demand webinar: Uw bedrijfsnetwerk maximaal beschermen tegen ransomware met HPE Aruba ClearPass

Wat mag u verwachten van de vier Ransomware Protect webinars?

Afbeelding
webinar veeam

Voorbereid zijn op ransomware aanvallen met Veeam v10

Tijdens dit on-demand webinar verneemt u hoe u backups beter kunt beschermen tegen ransomware. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u met behulp van de nieuwe Veeam versie 10 op een veilige, snelle en geautomatiseerde manier backups kunt maken van uw bedrijfsdata.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
HPE webinar

Uw data maximaal beschermen tegen ransomware met HPE technologie

Tijdens dit on-demand webinar worden de nieuwste HPE oplossingen toegelicht om uw business data te beschermen tegen ransomware. U krijgt helder inzicht in de mogelijkheden van HPE StoreOnce Catalyst in combinatie met Veeam Backup & Replication.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
webinar clearpass

Uw bedrijfsnetwerk goed beschermen tegen ransomware met HPE Aruba ClearPass

Tijdens het on-demand webinar leggen we uit hoe u voorkomt dat ransomware zich over uw wired en wireless netwerk verspreidt. De focus ligt op het voorkomen van network security breaches via de inzet van geavanceerde secure NAC oplossingen; inzetbaar in multi-vendor omgevingen.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
webinar MS endpoint

Ransomware preventie voor Windows 10 clients met Microsoft Endpoint Manager

Tijdens dit on-demand webinar krijgt u inzicht in de beste maatregelen voor het beveiligen van MS Windows 10 clients. Ingezoomd wordt op MS EndPoint Manager: een end-to-end oplossing die de mogelijkheden van SCCM en Microsoft Intune bundelt en aanvult met nieuwe functionaliteiten.

Bekijk het on-demand webinar