Ransomware preventie voor Windows 10 clients met Microsoft Endpoint Manager

On-demand webinar

 

Binnen iedere organisatie worden uiteenlopende maatregelen genomen tegen ransomware, vaak gebaseerd op traditionele IT security. Hoog tijd voor een doortastende aanpak waarbij marktleidende oplossingen en andere specialisten uw IT omgeving maximaal beveiligen.

 

Tijdens dit on-demand webinar krijgt u een update van de beste beveiligingsmaatregelen voor uw Microsoft Windows 10 endpoint devices. Ingezoomd wordt op Microsoft EndPoint Manager. Een end-to-end beheersoplossing die de mogelijkheden van System Center Configuration Manager (SCCM) en Microsoft Intune bundelt en aanvult met nieuwe functionaliteiten.

Header logo

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

Wanneer de endpoint devices van uw medewerkers onvoldoende beveiligd zijn, is het bestrijden van ransomware als dweilen met de kraan wijd open. Het is topprioriteit om alle pc's en laptops te voorzien van de meest recente security updatesPeter Neefs, Pre-sales Consultant bij AXI, legt uit hoe u met behulp van Microsoft EndPoint Manager de security updates en nieuwe builds op een efficiënte, snelle en gecontroleerde manier kunt uitrollen naar alle eindgebruikers op kantoor en de thuiswerkers; zonder hen teveel hinder te bezorgen.

 

Tijdens dit webinar focust Peter op krachtige - en vaak nog niet gekende - security features van Windows 10 en Microsoft EndPoint Manager.

Ik schrijf me in

 

AXI on-demand webinar: Ransomware preventie voor Windows 10 clients met Microsoft Endpoint Manager

Wat mag u verwachten van de vier Ransomware Protect webinars?

Afbeelding
webinar veeam

Voorbereid zijn op ransomware aanvallen met Veeam v10

Tijdens dit on-demand webinar verneemt u hoe u backups beter kunt beschermen tegen ransomware. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u met behulp van de nieuwe Veeam versie 10 op een veilige, snelle en geautomatiseerde manier backups kunt maken van uw bedrijfsdata.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
HPE webinar

Uw data maximaal beschermen tegen ransomware met HPE technologie

Tijdens dit on-demand webinar worden de nieuwste HPE oplossingen toegelicht om uw business data te beschermen tegen ransomware. U krijgt helder inzicht in de mogelijkheden van HPE StoreOnce Catalyst in combinatie met Veeam Backup & Replication.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
webinar clearpass

Uw bedrijfsnetwerk goed beschermen tegen ransomware met HPE Aruba ClearPass

Tijdens het on-demand webinar leggen we uit hoe u voorkomt dat ransomware zich over uw wired en wireless netwerk verspreidt. De focus ligt op het voorkomen van network security breaches via de inzet van geavanceerde secure NAC oplossingen; inzetbaar in multi-vendor omgevingen.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
webinar MS endpoint

Ransomware preventie voor Windows 10 clients met Microsoft Endpoint Manager

Tijdens dit on-demand webinar krijgt u inzicht in de beste maatregelen voor het beveiligen van MS Windows 10 clients. Ingezoomd wordt op MS EndPoint Manager: een end-to-end oplossing die de mogelijkheden van SCCM en Microsoft Intune bundelt en aanvult met nieuwe functionaliteiten.

Bekijk het on-demand webinar