Optimaliseer uw supply chain door het inzetten van een krachtig Data Monetization Platform

On-demand webinar

 

Tijdens dit webinar verduidelijken we graag hoe u dankzij het gecontroleerd delen van uw retaildata met uw partners, zoals leveranciers en fabrikanten, nieuwe inzichten aangereikt krijgt om de shopping experience van de consument te verhogen én uw omzet te boosten. 

 

Tijdens onze Retail Business Continuïteit webinarreeks laten onze experts u aan de hand van sprekende voorbeelden, demo's en best practices zien op welke manieren het mogelijk is om uw organisatie en business te (ver)sterken in uitdagende tijden.

Header logo

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

 

Thomas Michem, Data Architect & Strategist @ AXI, toont u de voordelen van een succesvol Data Monetization Platform. Via dit platform deelt u niet alleen eenvoudig en zeer visueel data en diepgaande analyses door de hele supply chain, maar kunt u ook voortdurend efficiëntieverbeteringen opsporen en doorvoeren.

 

Het is in de huidige 'nieuwe' realiteit meer dan ooit de gelegenheid om te profiteren van de voordelen die een data-driven werking uw retailorganisatie kan bieden. De inzichten die uw data u bieden, hebben een directe impact op de gezondheid en stabiliteit van uw organisatie. Denk hierbij aan operationele optimalisatie, krachtige klantenervaring, concurrentiële voordelen en groeiopportuniteiten.

Praktische informatie

 

  • Doelgroep: leidinggevenden, beslissingsnemers, business process owners en regiomanagers
  • Hoe bekijkt u het webinar: Na uw aanmelding kunt u het on-demand webinar direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar het on-demand webinar via e-mail toegestuurd.
  • Taal: Nederlands
  • Vragen: uw concrete vragen kunt u mailen naar Thomas Michem

Ik schrijf me in

 

AXI on-demand webinar: Optimaliseer uw supply chain door het inzetten van een krachtig Data Monetization Platform

Haal alles uit uw retail business dankzij de Retail Business Continuïteit webinarreeks

Afbeelding
Retail Webinarreeks Glenn

Beoordeel de performance en de kwaliteit van uw winkels met de AXI Store Auditing app

Tijdens dit on-demand webinar lichten we toe hoe u efficiënt en krachtig kunt (samen)werken en aan de hand van winkelcontroles via de AXI Store Auditing app eenvoudig en flexibel de prestaties van verschillende locaties kunt vergelijken, monitoren en verbeteren.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Data Value webinarreeks Thomas

Optimaliseer uw supply chain door het inzetten van een krachtig Data Monetization Platform

Tijdens dit on-demand webinar wordt duidelijk hoe u dankzij het gecontroleerd delen van uw retaildata met uw partners, zoals leveranciers en fabrikanten, nieuwe inzichten aangereikt krijgt om de shopping experience van de consument te verhogen én uw omzet te boosten. 

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Retail Webinarreeks Mike

Manage uw inkoopcontracten en -condities met GRIP

Tijdens dit on-demand webinar laten we u zien hoe u grip kunt houden op uw inkoopproces door het vergelijken van uw leveranciers en het komen tot de beste inkoopcondities. Zo houdt u controle op de reeds gedane uitgaves en kunt u perfect forecasten welke mogelijke bonusvergoeding u dit later in het jaar oplevert.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Retail Webinarreeks Willem

Boost de customer en employee experience dankzij 'customers become cashiers' oplossingen

Tijdens dit on-demand webinar vertellen we hoe u de shopping experience van uw klanten kunt boosten door hen op hun favoriete manier en eigen tempo te laten afrekenen in een self check-out corner, aan een bestelzuil of via de smartphone.

Bekijk het on-demand webinar