Manage uw inkoopcontracten
en -condities met GRIP

On-demand webinar

 

Tijdens dit webinar laten we u zien hoe u op een eenvoudige en overzichtelijke manier al uw inkoopcontracten en -condities per leverancier in GRIP, de Contract Management oplossing van AXI en Recentes, kunt registreren. Zo houdt u controle op de reeds gedane uitgaves en kunt u perfect forecasten welke mogelijke bonusvergoeding u dit later in het jaar oplevert. Er is een waaier aan rapporten en dashboards beschikbaar om GRIP te houden op uw inkoopproces. 

 

Tijdens onze Retail Business Continuïteit webinarreeks laten onze experts u aan de hand van sprekende voorbeelden, demo's en best practices zien op welke manieren het mogelijk is om uw organisatie en business te (ver)sterken in uitdagende tijden.

Header logo

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

 

Mike Snepvangers, Commercieel Directeur @ AXI, toont u de uitgebreide voordelen van GRIP, de Contract Management oplossing van AXI en Recentes. Dankzij GRIP kunt u zich concentreren op belangrijke strategische zaken zoals het vergelijken van leveranciers onderling en het komen tot de beste inkoopcondities. De bespreking met uw leveranciers kunt u op deze manier fact-based ingaan, voorzien van accuraat cijfermateriaal. 

 

Door al uw inkoopcontracten en -condities per leverancier te registreren en op te volgen in GRIP, kunt u deze eenvoudiger benchmarken en zo een betere onderhandelingspositie bij uw leveranciers verwerven. Het is aan de hand van de gedocumenteerde data en de beschikbare rapporten en dashboards dat u een duidelijk inzicht krijgt in uw spend, in de verschillende condities en dat u forecasts kunt maken om betere management beslissingen te nemen.

Praktische informatie

 

  • Doelgroep: Inkopers, category managers en financiële managers
  • Hoe bekijkt u het webinar: Na uw aanmelding kunt u het on-demand webinar direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar het on-demand webinar via e-mail toegestuurd.
  • Taal: Nederlands
  • Vragen: uw concrete vragen kunt u mailen naar Mike Snepvangers

Ik schrijf me in

 

AXI on-demand webinar: Manage uw inkoopcontracten en –condities met GRIP

Haal alles uit uw retail business dankzij de Retail Business Continuïteit webinarreeks

Afbeelding
Retail Webinarreeks Glenn

Beoordeel de performance en de kwaliteit van uw winkels met de AXI Store Auditing app

Tijdens dit on-demand webinar lichten we toe hoe u efficiënt en krachtig kunt (samen)werken en aan de hand van winkelcontroles via de AXI Store Auditing app eenvoudig en flexibel de prestaties van verschillende locaties kunt vergelijken, monitoren en verbeteren.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Data Value webinarreeks Thomas

Optimaliseer uw supply chain door het inzetten van een krachtig Data Monetization Platform

Tijdens dit on-demand webinar wordt duidelijk hoe u dankzij het gecontroleerd delen van uw retaildata met uw partners, zoals leveranciers en fabrikanten, nieuwe inzichten aangereikt krijgt om de shopping experience van de consument te verhogen én uw omzet te boosten. 

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Retail Webinarreeks Mike

Manage uw inkoopcontracten en -condities met GRIP

Tijdens dit on-demand webinar laten we u zien hoe u grip kunt houden op uw inkoopproces door het vergelijken van uw leveranciers en het komen tot de beste inkoopcondities. Zo houdt u controle op de reeds gedane uitgaves en kunt u perfect forecasten welke mogelijke bonusvergoeding u dit later in het jaar oplevert.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Retail Webinarreeks Willem

Boost de customer en employee experience dankzij 'customers become cashiers' oplossingen

Tijdens dit on-demand webinar vertellen we hoe u de shopping experience van uw klanten kunt boosten door hen op hun favoriete manier en eigen tempo te laten afrekenen in een self check-out corner, aan een bestelzuil of via de smartphone.

Bekijk het on-demand webinar