Een accurate meerjarenbegroting als leidraad voor financiële stabiliteit en groei

On-demand webinar

 

In dit webinar wordt toegelicht hoe u dankzij AXI's meerjarenbegroting oplossing meerjarendoelstellingen zo correct en compleet mogelijk berekent en ontsporingen in de begroting kunt voorkomen.

Ik schrijf me in
Header logo

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

Als groeiende, innoverende organisatie is het een must om meerdere jaren vooruit te kijken op business vlak, maar ook het financiële luik voortdurend onder controle te houden.

 

Uw organisatie heeft er bovendien ook baat bij om snel en accuraat meerdere begrotingsscenario’s op te stellen onder invloed van veranderende omstandigheden zoals wetten en procedures om zo de juiste beslissingen te kunnen nemen.

 

Dankzij de AXI Meerjarenbegroting oplossing kunt u zowel de financiële impact van nieuwe en aangepaste meerjarendoelstellingen zo correct en compleet mogelijk berekenen, als ontsporingen in de begroting voorkomen.

 

Product & Pre-sales Manager Janne Van den Brande zal in dit webinar aan de hand van een concrete customer case toelichten hoe u dankzij de AXI Meerjarenbegroting oplossing de financiële impact van nieuwe en aangepaste meerjarendoelstellingen zo correct en compleet mogelijk kunt berekenen en ontsporingen in de begroting kunt voorkomen. Data Engineer Joran De Wilde voorziet aan het einde van het webinar een korte, maar krachtige demo van de AXI Meerjarenbegroting oplossing.

Onmiddellijke impactanalyse van verschillende scenario's

 

Een meerjarenbegroting wordt nog door teveel organisaties afgedaan als een overbodig, te complex en ingewikkeld proces. Veelal wordt hierbij gebruik gemaakt van spreadsheets, gekenmerkt door ruwe estimaties en een hoge mate van foutgevoeligheid.

 

Terwijl de impact van macro-economische en socio-economische vooruitzichten, analyses en wijzigingen effectief zo accuraat mogelijk berekend kunnen worden met behulp van de juiste tooling.

 

De AXI Meerjarenbegroting oplossing hanteert een data-driven aanpak waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare interne, externe en publieke databronnen en ondersteunt uw organisatie door de toekomst nauwkeuriger en completer te voorspellen op basis van het verleden door het inzetten van Artifical Intelligence.

 

Onze oplossing die eenvoudig gekoppeld kan worden aan uw financiële oplossing, helpt bij het oplossen van relevante vraagstukken zoals:

 

  • Wat is de impact van geplande investeringen op de meerjarenbegroting?
  • Welke maatregelen dienen genomen te worden onder invloed van wijzigingen (wetten, procedures, ...)?
  • Wat is de financiële impact van organisationele beslissingen en investeringen?

Praktische informatie

Doelgroep: CFO, CEO, Controllers

Hoe bekijkt u de sessie: Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.

Taal: Nederlands

Vragen: Voor al uw vragen of voor meer informatie, kunt u steeds contact opnemen met Thomas Wouters +32 465 40 74 23

Ik schrijf me in

 

On-demand webinar - Een accurate meerjarenbegroting als leidraad voor financiële stabiliteit en groei