Data Value - Beyond the hype

On-demand webinar

 

Het is in de huidige 'nieuwe' realiteit meer dan ooit de gelegenheid om te profiteren van de voordelen die een data-driven werking uw organisatie kan bieden. De inzichten die uw data u bieden, hebben een directe impact op de gezondheid en stabiliteit van uw organisatie. Denk hierbij aan operationele optimalisatie, krachtige klantenervaring, concurrentiële voordelen en groeiopportuniteiten.

 

Tijdens onze Data Value voor Business Leaders QuickStart webinarreeks laten onze experts u aan de hand van sprekende voorbeelden en best practices zien hoe u uw data kan gebruiken om processen te verbeteren en resultaten te boeken.

Header logo

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

In dit webinar zal Richert De Vleeschhouwer, Data Value Proposition Manager @ AXI, u meenemen voorbij de 'data hype' en u wegwijs maken in het blootleggen van interessante business cases binnen uw organisatie.

Praktische info

​​​​

  • Doelgroep: voor leidinggevenden, beslissingsnemers en business process owners
  • Hoe bekijkt u het webinar: na uw aanmelding kunt u het on-demand webinar direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar het on-demand webinar via e-mail toegestuurd.
  • Taal: Nederlands
  • Vragen: uw concrete vragen kunt u mailen naar Fadhua El-Khannichi

 

 

Ik schrijf me in

 

AXI on-demand webinar - Data value - beyond the hype

Maak een QuickStart dankzij onze vier Data Value webinars voor Business Leaders

Afbeelding
Data Value webinarreeks Richert

Data Value – Beyond the hype

Tijdens dit on-demand webinar leert u hoe het mogelijk is om uw reeds beschikbare data om te zetten in daadwerkelijke waarde. De juiste analyses van uw data leiden tot inzichten, die uw organisatie kunnen ondersteunen in het nemen van beslissingen, het uittekenen van strategieën en het formuleren en realiseren van doelstellingen.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Data Value webinarreeks Thomas

Een duurzame data strategie

Tijdens dit on-demand webinar tonen we u hoe u best een plan van aanpak kunt formuleren om data value te realiseren binnen uw organisatie en om hiervoor draagvlak te creëren dankzij snelle en duidelijke resultaten via POC's en Quick Wins. Leer wat de key componenten zijn voor een sterke roadmap en hoe daarin valkuilen en omwegen te vermijden.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Data Value webinarreeks Thomas

Data-driven optimalisatie breed inzetten

Tijdens dit on-demand webinar wordt duidelijk hoe bereikbaar het maken van analyses en het bouwen van rapporten kan zijn voor iedereen. Zonder in technische details te treden, tonen we u hoe dit binnen het bereik ligt van de meeste medewerkers binnen uw organisatie.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Data Value webinarreeks Richert

Data science voor complexe vraagstukken

Tijdens dit on-demand webinar bekijken we hoe data science oplossingen kunnen aangewend worden binnen uw organisatie om complexe bedrijfsuitdagingen of vraagstukken aan te pakken. We gaan op zoek naar echte bedrijfstoepassingen en tonen hoe u deze door middel van gebruiksvriendelijke applicaties aan de gebruikers kunt aanbieden.

Bekijk het on-demand webinar