Data-driven optimalisatie breed inzetten

On-demand webinar

 

Door data toegankelijk te maken, kan iedere medewerker de kracht hiervan inzetten om zijn of haar taken doeltreffender uit te voeren. Tijdens dit webinar wordt duidelijk hoe self-service BI voor iedereen in de organisatie een stap vooruit is.

 

Tijdens onze Data Value voor Business Leaders QuickStart webinarreeks laten onze experts u aan de hand van sprekende voorbeelden en best practices zien hoe u uw data kan gebruiken om processen te verbeteren en resultaten te boeken.

Header logo

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

Thomas Michem, Data Architect & Strategist @ AXI, maakt tijdens dit webinar duidelijk - zonder in technische details te treden - dat het maken van analyses en het bouwen van rapporten binnen het bereik ligt van de meeste medewerkers binnen uw organisatie.

 

Op die manier kunnen veel meer werknemers constructief aan de slag met data en kunnen uw analisten zich focussen op meer uitdagende en strategische vraagstukken.

Praktische info

​​​​

  • Doelgroep: voor leidinggevenden, beslissingsnemers en business process owners
  • Hoe bekijkt u het webinar: na uw aanmelding kunt u het on-demand webinar direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar het on-demand webinar via e-mail toegestuurd.
  • Taal: Nederlands
  • Vragen: uw concrete vragen kunt u mailen naar Fadhua El-Khannichi

 

 

Ik schrijf me in

 

AXI on-demand webinar - Data-driven optimalisatie breed inzetten

Maak een QuickStart dankzij onze vier Data Value webinars voor Business Leaders

Afbeelding
Data Value webinarreeks Richert

Data Value – Beyond the hype

Tijdens dit on-demand webinar leert u hoe het mogelijk is om uw reeds beschikbare data om te zetten in daadwerkelijke waarde. De juiste analyses van uw data leiden tot inzichten, die uw organisatie kunnen ondersteunen in het nemen van beslissingen, het uittekenen van strategieën en het formuleren en realiseren van doelstellingen.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Data Value webinarreeks Thomas

Een duurzame data strategie

Tijdens dit on-demand webinar tonen we u hoe u best een plan van aanpak kunt formuleren om data value te realiseren binnen uw organisatie en om hiervoor draagvlak te creëren dankzij snelle en duidelijke resultaten via POC's en Quick Wins. Leer wat de key componenten zijn voor een sterke roadmap en hoe daarin valkuilen en omwegen te vermijden.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Data Value webinarreeks Thomas

Data-driven optimalisatie breed inzetten

Tijdens dit on-demand webinar wordt duidelijk hoe bereikbaar het maken van analyses en het bouwen van rapporten kan zijn voor iedereen. Zonder in technische details te treden, tonen we u hoe dit binnen het bereik ligt van de meeste medewerkers binnen uw organisatie.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Data Value webinarreeks Richert

Data science voor complexe vraagstukken

Tijdens dit on-demand webinar bekijken we hoe data science oplossingen kunnen aangewend worden binnen uw organisatie om complexe bedrijfsuitdagingen of vraagstukken aan te pakken. We gaan op zoek naar echte bedrijfstoepassingen en tonen hoe u deze door middel van gebruiksvriendelijke applicaties aan de gebruikers kunt aanbieden.

Bekijk het on-demand webinar