Boost de customer en employee experience dankzij 'customers become cashiers' oplossingen

On-demand webinar

 

Tijdens dit webinar vertellen we u over de meerwaarde van 'customers become cashiers' oplossingen. Door uw klanten op hun favoriete manier en eigen tempo te laten afrekenen in een self check-out corner, aan een bestelzuil of via de smartphone verhoogt u hun shopping experience noemenswaardig. Ondertussen kunt u uw (kassa)personeel inzetten voor andere taken en hen zo een uitgebreider en gevarieerder takenpakket toevertrouwen.

 

Tijdens onze Retail Business Continuïteit webinarreeks laten onze experts u aan de hand van sprekende voorbeelden, demo's en best practices zien op welke manieren het mogelijk is om uw organisatie en business te (ver)sterken in uitdagende tijden.

Header logo

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

 

Willem Bless, Accountmanager Retail @ AXI, toont hoe verschillende betaalmanieren en -oplossingen uw klanten de keuze en de vrijheid geven om te betalen in alle rust en op hun tempo. Daarmee verhoogt u niet alleen hun shopping experience, maar ook die van uw andere klanten die daardoor minder lang moeten wachten aan de bediende kassa's. Personeelsleden kunnen op deze manier ook een afwisselend en uitdagend takkenpakket op zich nemen, waardoor ook de employee experience en productivity een serieuze boost krijgen.

 

Daarnaast is het een extra pluspunt dat deze 'customers become cashiers' oplossingen u meer vrijheid geven om allerhande veiligheidsmaatregelen toe te passen in uw winkels. Denk maar aan minder contact met uw personeelsleden, meer afstand tussen de wachtenden en geen winkelgangen vol met wachtende klanten meer bijvoorbeeld.

Praktische informatie

 

  • Doelgroep: Leidinggevenden, beslissingsnemers, business process owners en filiaalmanagers
  • Hoe bekijkt u het webinar: Na uw aanmelding kunt u het on-demand webinar direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar het on-demand webinar via e-mail toegestuurd.
  • Taal: Nederlands
  • Vragen: uw concrete vragen kunt u mailen naar Willem Bless

Ik schrijf me in

 

AXI on-demand webinar: Boost de customer en employee experience dankzij 'customers become cashiers' oplossingen

Haal alles uit uw retail business dankzij de Retail Business Continuïteit webinarreeks

Afbeelding
Retail Webinarreeks Glenn

Beoordeel de performance en de kwaliteit van uw winkels met de AXI Store Auditing app

Tijdens dit on-demand webinar lichten we toe hoe u efficiënt en krachtig kunt (samen)werken en aan de hand van winkelcontroles via de AXI Store Auditing app eenvoudig en flexibel de prestaties van verschillende locaties kunt vergelijken, monitoren en verbeteren.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Data Value webinarreeks Thomas

Optimaliseer uw supply chain door het inzetten van een krachtig Data Monetization Platform

Tijdens dit on-demand webinar wordt duidelijk hoe u dankzij het gecontroleerd delen van uw retaildata met uw partners, zoals leveranciers en fabrikanten, nieuwe inzichten aangereikt krijgt om de shopping experience van de consument te verhogen én uw omzet te boosten. 

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Retail Webinarreeks Mike

Manage uw inkoopcontracten en -condities met GRIP

Tijdens dit on-demand webinar laten we u zien hoe u grip kunt houden op uw inkoopproces door het vergelijken van uw leveranciers en het komen tot de beste inkoopcondities. Zo houdt u controle op de reeds gedane uitgaves en kunt u perfect forecasten welke mogelijke bonusvergoeding u dit later in het jaar oplevert.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Retail Webinarreeks Willem

Boost de customer en employee experience dankzij 'customers become cashiers' oplossingen

Tijdens dit on-demand webinar vertellen we hoe u de shopping experience van uw klanten kunt boosten door hen op hun favoriete manier en eigen tempo te laten afrekenen in een self check-out corner, aan een bestelzuil of via de smartphone.

Bekijk het on-demand webinar