Beoordeel de performance en de kwaliteit van uw winkels met de AXI Store Auditing app

On-demand webinar

 

Tijdens dit webinar lichten we toe hoe winkel- en regiomanagers efficiënt en krachtig kunnen (samen)werken op één platform rond de performance van hun winkels.

 

Aan de hand van winkelcontroles via de AXI Store Auditing app is het mogelijk om op een eenvoudige en flexibele manier de prestaties van verschillende locaties te vergelijken, te monitoren en te verbeteren. Bovendien vergemakkelijkt de AXI Store Auditing app ook de naleving en de monitoring van de Corona maatregelen binnen de verschillende winkels.

 

Tijdens onze Retail Business Continuïteit webinarreeks laten onze experts u aan de hand van sprekende voorbeelden, demo's en best practices zien op welke manieren het mogelijk is om uw organisatie en business te (ver)sterken in uitdagende tijden.

Header logo

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

Glenn Logtenberg, Accountmanager Retail @ AXI, toont u via een heldere demo hoe u aan de hand van een digitale vragenlijst inzicht krijgt in het complete winkelbeeld van al uw vestigingen. Meerdere winkels en/of locaties kunnen worden toegevoegd, waardoor er vanuit één omgeving audits uitgevoerd kunnen worden in alle bijbehorende vestigingen. Van daaruit biedt de AXI Store Auditing app een visueel overzicht van alle verbeterpunten per winkel/locatie, waarvoor persoonsgerichte vervolgtaken kunnen opgezet en gemonitord worden in een continue verbeterproces. Bovendien kan de AXI Store Auditing app gekoppeld worden met self-service BI tools om financiële cijfers uit de winkels te vergelijken met scores uit de app.

 

In de huidige en onzekere 'nieuwe' realiteit willen we onze retail helden graag een hart onder de riem steken. Daarom bieden wij het gebruik van de AXI Store Auditing app gedurende twee maanden volledig gratis aan.

Praktische informatie

 

  • Doelgroep: beslissingsnemers, business process owners, winkelmanagers, regiomanagers, manager operations, formulemanagers, salesmanagers
  • Hoe bekijkt u het webinar: Na uw aanmelding kunt u het on-demand webinar direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar het on-demand webinar via e-mail toegestuurd.
  • Taal: Nederlands
  • Vragen: uw concrete vragen kunt u mailen naar Glenn Logtenberg

Ik schrijf me in

 

AXI on-demand webinar: Beoordeel de performance en de kwaliteit van uw winkels met de AXI Store Auditing app

Haal alles uit uw retail business dankzij de Retail Business Continuïteit webinarreeks

Afbeelding
Retail Webinarreeks Glenn

Beoordeel de performance en de kwaliteit van uw winkels met de AXI Store Auditing app

Tijdens dit on-demand webinar lichten we toe hoe u efficiënt en krachtig kunt (samen)werken en aan de hand van winkelcontroles via de AXI Store Auditing app eenvoudig en flexibel de prestaties van verschillende locaties kunt vergelijken, monitoren en verbeteren.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Data Value webinarreeks Thomas

Optimaliseer uw supply chain door het inzetten van een krachtig Data Monetization Platform

Tijdens dit on-demand webinar wordt duidelijk hoe u dankzij het gecontroleerd delen van uw retaildata met uw partners, zoals leveranciers en fabrikanten, nieuwe inzichten aangereikt krijgt om de shopping experience van de consument te verhogen én uw omzet te boosten. 

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Retail Webinarreeks Mike

Manage uw inkoopcontracten en -condities met GRIP

Tijdens dit on-demand webinar laten we u zien hoe u grip kunt houden op uw inkoopproces door het vergelijken van uw leveranciers en het komen tot de beste inkoopcondities. Zo houdt u controle op de reeds gedane uitgaves en kunt u perfect forecasten welke mogelijke bonusvergoeding u dit later in het jaar oplevert.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Retail Webinarreeks Willem

Boost de customer en employee experience dankzij 'customers become cashiers' oplossingen

Tijdens dit on-demand webinar vertellen we hoe u de shopping experience van uw klanten kunt boosten door hen op hun favoriete manier en eigen tempo te laten afrekenen in een self check-out corner, aan een bestelzuil of via de smartphone.

Bekijk het on-demand webinar