AXI's Adaptive Case Management platform voor de overheid: adaptief en anders

Bekijk hier de presentatie die AXI gaf op Live!2021

Header logo

Voor de zevende keer organiseerde KBenP op 4 maart 2021 het LIVE! event. Hét event in Nederland waarbij deelnemende partners van verschillende softwareapplicaties demonstraties geven van hun oplossing en aanpak

 

Ook AXI was van de partij en demonstreerde AXI's Zaaksysteem voor de overheid: adaptief & anders.

Bekijk de presentatie over AXI's Adaptive Case Management oplossing aan de hand van voorbeelden uit klantprojecten en best practices

 

Dankzij AXI’s integrale visie op informatievoorziening, binnen wetgevende kaders en de vertaling ervan naar een Adaptive Case Management (ACM) oplossing, biedt AXI u een krachtige oplossing voor uitdagingen in domeinen zoals toelatingen en vergunningen, bezwaar en beroep, subsidies, klachten en andere sterk kennisgestuurde processen. 

 

Anders dan typisch zaakgericht werken, werkt AXI’s Adaptive Case Management oplossing op basis van de wereldwijde grafische standaardweergave Case Management Model and Notation (CMMN). 

 

In hun live sessie lichten Koen Laurijsen en Koen De Maesschalck aan de hand van een demonstratie de kracht van adaptive case management toe en hoe AXI dit concreet vertaalt naar een end-to end oplossing voor kenniswerkers binnen de overheid.

AXI's zaaksysteem voor de overheid: adaptief & anders

Please accept marketing-cookies to watch this video.