Trefdag Digitaal Vlaanderen 2023

Donderdag 26 oktober | Flanders Expo Gent 

 

 

Tijdens deze editie van Trefdag Digitaal Vlaanderen 2023 - intussen uitgegroeid tot hét govtech-evenement voor de overheid - is AXI opnieuw van de partij.

 

Bekijk onze oplossingen voor de overheid 

 

Wist u dat u nog eenvoudiger beroep kunt doen op de diensten van AXI via het Raamcontract van de Vlaamse Overheid?

Header logo

AXI Adaptive Case Management

Adaptive Case Management voor de overheid 

In een complexe(re) administratieve omgeving is het vaak onmogelijk om een volledig voorspelbaar proces te definiëren. Elke case volgt zijn eigen pad, gevormd door een combinatie van gestructureerde processen en niet-routinematige acties. Door de veranderende informatiecontext is procesautomatisatie in een kennisintensieve omgeving niet mogelijk.

 

Met onze unieke adaptive case management oplossing kunnen kenniswerkers cases op een efficiënte manier behandelen, ook als het verloop van het proces niet zomaar valt vast te leggen. 

Externe video URL

IN DE KIJKER

Adaptive Case Management

 

Met AXI Adaptive Case Management bieden we kenniswerkers uit de overheid een end-to-end oplossing aan om complexe dossiers en dynamische processen te beheren. De oplossing stroomlijnt de samenwerking en optimaliseert de dienstverlening naar burgers, bedrijven en andere stakeholders. Kenniswerkers worden in staat gesteld om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken en optimaal te functioneren in een digitale netwerkmaatschappij.