Trefdag Digitaal Vlaanderen 2022

Donderdag 22 september | Flanders Expo Gent 

 

 

Tijdens deze editie van Trefdag Digitaal Vlaanderen 2022 - intussen uitgegroeid tot hét govtech-evenement voor de overheid - is AXI opnieuw van de partij.

 

Bekijk onze oplossingen voor de overheid 

 

Wist u dat u nog eenvoudiger beroep kunt doen op de diensten van AXI via het Raamcontract van de Vlaamse Overheid?

Header logo

AXI Adaptive Case Management

Adaptive Case Management voor de overheid 

In een complexe(re) administratieve omgeving is het vaak onmogelijk om een volledig voorspelbaar proces te definiëren. Elke case volgt zijn eigen pad, gevormd door een combinatie van gestructureerde processen en niet-routinematige acties. Door de veranderende informatiecontext is procesautomatisatie in een kennisintensieve omgeving niet mogelijk.

 

Met onze unieke adaptive case management oplossing kunnen kenniswerkers cases op een efficiënte manier behandelen, ook als het verloop van het proces niet zomaar valt vast te leggen. 

Externe video URL

IN DE KIJKER

Adaptive Case Management

 

Met AXI Adaptive Case Management bieden we kenniswerkers uit de overheid een end-to-end oplossing aan om complexe dossiers en dynamische processen te beheren. De oplossing stroomlijnt de samenwerking en optimaliseert de dienstverlening naar burgers, bedrijven en andere stakeholders. Kenniswerkers worden in staat gesteld om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken en optimaal te functioneren in een digitale netwerkmaatschappij. 

Business Intelligence met RStudio

Business Intelligence binnen de overheid 

Door een goede ontsluiting van overheidsdata kunnen overheden een 'evidence based' beleid voeren en vernieuwende diensten uitwerken. Als BI specialist ondersteunt AXI overheden bij het vorm geven van een BI visie, waarna we helpen bij de uitwerking van een goed werkend BI platform. Afhankelijk van de wensen, vertalen we data naar rapportages en dashboards. Onze managed BI services ontzorgen uw organisatie.

Externe video URL

IN DE KIJKER

Verkeersboeteplatform | Crossborder

 

Via anomalie detectie kan met één oogopslag sneller actie ondernemen worden en afwijkingen gedetecteerd worden.

 

Dankzij de implementatie van een RStudio dataplatform kunnen de medewerkers bij Crossborder sneller onregelmatigheden detecteren. Via een configuratie-app wordt de dagelijkse dataflow ingesteld. Wanneer de flow afwijkt van de dagelijkse inkomende data gaat er een worden medewerkers gealarmeerd om zo sneller in te grijpen en errors en warnings te behandelen. 

 

 

Teams Governance App

AXI Digitale Werkplek voor de overheid

De beleving en het gebruik van technologie heeft een grote invloed op de productiviteit en de motivatie van uw medewerkers. Productieve en gelukkige werknemers die flexibel kunnen werken, hebben een grote impact op de tevredenheid. Door uw huidige omgeving te evalueren en samen een roadmap uit te tekenen, kan AXI u de best passende oplossingen op het vlak van hardware, software en services aanbieden.

IN DE KIJKER

De Teams governance App

 

Op basis van een bevraging bij klanten werd aangegeven dat een centrale locatie om alle meeting notes terug te vinden in teams bijzonder interessant zou zijn. AXI experten ontwikkelden een applicatie die ervoor zorgt dat teamsgebruikers vlot en efficiënt notes kunnen maken en terugvinden. Daarbij kunnen ze actiepunten opvolgen en meenemen naar volgende meetings en dit met een directe koppeling binnen MS Teams en Outlook. Dankzij deze applicatie zullen vergaderingen efficiënter en gestructureerder verlopen. 

Externe video URL

AXI API Modeler

Integratie als bouwsteen voor een toekomstbestendig digitaal ecosysteem voor uw overheidsorganisatie.
 

Om nog beter aan te sluiten op de verwachtingen en de vragen van burgers, partners en (overheids)diensten is een naadloze integratie met andere informatiesystemen cruciaal. Het beschikbaar stellen en het delen van data heeft namelijk een groot effect op uw bedrijfsprocessen en het oplossen van allerlei vraagstukken, zowel binnen uw eigen overheidsorganisatie als over de organisatiegrenzen heen.

 

AXI helpt bij de uitwerking van een toekomstbestendige integratiestrategie voor API's en de ingebruikname van een API management platform voor het beheer en de security.

Externe video URL

IN DE KIJKER

De AXI API Modeler 

 

De AXI API Modeler, een nieuwe IT-innovatie van AXI, laat u toe om API’s en hun definiëring, alsook de samenhang tot andere API's concreet te visualiseren. In tegenstelling tot bestaande tools die louter tekstueel uw API-model weergeven, brengt de AXI API Modeler alles volledig grafisch in beeld.

AXI Financials

AXI Financials & Purchase To Pay

Met AXI Financials focussen we op de optimale ondersteuning van de financiële beleids- en beheersprocessen binnen een overheidsorganisatie. Met AXI Purchase to Pay bieden we een end-to-end oplossing aan op het gebied van aankoop, voorraadbeheer, contractmanagement, leveranciersbeoordeling en digitale factuurverwerking. Inclusief real-time inzicht in het actueel budgetgebruik en de uitstaande financiële verplichtingen.

IN DE KIJKER

AXI Financials 

 

De financiële software van AXI focust op een correcte beheersing van de administratieve processen en effectief financieel management dankzij automatisatie, rapportage, real-time analyses en voorspellende inzichten.

 

Externe video URL