Slimme IoT projecten opzetten dankzij het MS Azure platform

On-demand AXI Cloud 2021 sessie

 

Dankzij intelligente IoT applicaties ontdekken bedrijven nieuwe manieren om processen efficiënter in te richten en meer inzichten te verkrijgen, kosten te besparen en nieuwe verdienmodellen te generen.

 

Kortom, IoT maakt organisaties slimmer.

Ik wil de on-demand sessie bekijken
Header logo

Waarom u deze on-demand sessie niet mag missen

Vanuit realistische scenario’s bij enkele klanten geeft Ruben Delange, .NET & Azure Solution Architect bij AXI, een duidelijk beeld over de aanpak en de resultaten van een succesvol IoT-project. Hij vertelt hoe de innovatie en de flexibiliteit van het schaalbaar MS Azure cloudplatform de beste keuze is om IoT assets te verbinden, te bewaken en te beheren.

 

Ruben wil met zijn sessie inspireren om zelf na te denken over nieuwe IoT business cases. Het advies van Ruben is duidelijk: begin klein en zonder grote risico’s. Denk na over een concrete en haalbare doelstelling en creëer eerst bewustzijn binnen de organisatie. De innovatieve business cases ontstaan daarna quasi vanzelf. 

Praktische informatie

 

  • Doelgroep: IT business professional
  • Hoe bekijkt u de sessie: Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.
  • Taal: Nederlands
  • Vragen: Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Sabrina De Pauw

Ik wil de on-demand sessie bekijken

 

AXI Cloud Event - On-demand sessie: Slimme & complexloze IoT projecten opzetten met instant business waarde dankzij het MS Azure Cloud platform