Schakel een versnelling hoger met MS Teams & MS Power Platform

 

Meer productiviteit, wendbaarheid en tijdswinst voor uw business dankzij betere samenwerking en efficiënt ingerichte processen.

 

Als Microsoft Gold Partner kan AXI u perfect ondersteunen bij het inrichten en de optimale ingebruikname van Microsoft Teams en het volledige Microsoft Power Platform. We helpen u om de afzonderlijke delen van het Microsoft Power Platform te verbinden met Microsoft 365, Azure en honderden andere applicaties. Op die manier kunt u snel complete bedrijfsapps bouwen.

Header logo

We helpen u bij het optimaal inzetten van Microsoft Teams

 

Dat Microsoft Teams dé plaats is voor teamwerk in Microsoft 365, ontdekte zowat de hele wereld in 2020.

 

U kunt er ondertussen zoveel meer mee dan chatten, vergaderen, bellen en samenwerken op één plek met interne én externe mensen. Dankzij een naadloze integratie met de Microsoft 365 apps kunt u tijdens vergaderingen snel en gemakkelijk allerlei documenten delen en samenwerken. Microsoft werkt de oplossing voortdurend bij met nieuwe (standaard) features zoals break-out rooms voor events, time management alerts tijdens meetings en nog zoveel meer.

 

Ontdek in onze drie webinars hoe u het gebruik van Microsoft Teams verder kunt optimaliseren binnen uw organisatie.

Ontdek de drie Microsoft Teams webinars

Afbeelding
Afbeelding van online meeting

Haal alles uit Microsoft Teams

Tijdens dit on-demand webinar reiken wij u best practices en zeer nuttige tips aan om team collaboration binnen uw organisatie te verbeteren met Microsoft Teams.

 

Ik schrijf me in
Afbeelding
Afbeelding van een goed georganiseerde organisatie

Microsoft 365 optimaal benutten

Tijdens dit on-demand webinar overlopen we best practices en zeer nuttige tips om de inrichting en het delen van informatie via Microsoft 365 te optimaliseren.

Ik schrijf me in
Afbeelding
Afbeelding van een goed georganiseerde organisatie

Governance als key tot succes

Tijdens dit on-demand webinar wordt uitgelegd hoe u governance via het Microsoft Power Platform in Microsoft Teams & Microsoft 365 integreert. 

Ik schrijf me in

Stimuleer efficiëntie en productiviteit binnen uw organisatie

 

Het Microsoft Power Platform ondersteunt u bij het versnellen van uw digitaal transformatieproces door uw teamleden de kans te geven om routinetaken te automatiseren, apps met weinig code te bouwen én verborgen inzichten te ontdekken in uw data.

 

De echte kracht van het Microsoft Power Platform zit in het samenspel tussen Power Automate, Power Apps en Power BI. Deze kunnen verder verbonden worden met Microsoft 365, Dynamics 365, Azure en honderden andere apps om complete bedrijfsoplossingen te bouwen in het Business Application Platform van Microsoft.

 

Tijdens onze drie webinars ontdekt u de fantastische mogelijkheden van elk onderdeel apart én gecombineerd.

Ontdek de drie Microsoft Power Platform webinars

Afbeelding
Microsoft Power Automate

Routinetaken automatiseren met Power Automate

Tijdens dit on-demand webinar wordt uitgelegd hoe u tijdrovende routinetaken kunt automatiseren met Power Automate.

Ik schrijf me in
Afbeelding
Professionele apps

Snel en eenvoudig apps bouwen met Power Apps

Tijdens dit on-demand webinar wordt getoond gebruikers snel en eenvoudig professionele apps kunnen bouwen en lanceren.

Ik schrijf me in
Afbeelding
Medewerkers die data analyseren

Data visualiseren en analyseren met Power BI

Tijdens dit on-demand webinar ontdekt u hoe u met behulp van Microsoft Power BI snel en visueel inzichten in uw gegevens verkrijgt.

Ik schrijf me in

Lees onze blogs over digital workplace

Copilot-header-AXI
Blog

Hoe maakt u uw organisatie Copilot-ready?

Denkt u eraan om Microsoft Copilot te integreren in uw M365 omgeving? Stoom uw organisatie eerst klaar met drie cruciale stappen voor u de samenwerking aangaat met deze slimme AI-assistent.

AXI Mobile Device Management
Blog

Zakelijke en BYOD devices eenvoudig beheren met Modern device management

Dankzij AXI’s Modern Device Management Services kunt u ervoor zorgen dat alle toestellen waar bedrijfsdata op aanwezig is, compliant, up-to-date en beveiligd zijn.

Transformatie van de werkplek
Blog

Maximale werkplek security is geen overbodige luxe

Lenovo staat sinds jaar en dag bekend als pioneer op het vlak van security. Het bewijs hiervan zijn de nieuwste generatie ThinkShield security solutions voor een end-to-end totaaloplossing voor uw organisatie. Lees hier alle details.

AXI en MS Teams Governance
Blog

Van onbeheerde bestandsservers naar onbeheerde Teams?

Dankzij onze Teams Governance app en ons Employee Productivity Services Team kunt u er zeker van zijn dat al uw Teams correct worden beheerd en uw werknemers efficiënt kunnen (samen)werken.

Stimulerende werkplek dankzij Lenovo
Blog

Een stimulerende werkplek met new generation devices

De beleving en het gebruik van technologie heeft een grote invloed op de productiviteit en motivatie van de werknemers. Ontdek hier hoe.

AXI Microsoft Planner
Blog

Een verborgen parel in M365 en Teams: Microsoft Planner

Kent u Microsoft Planner al? De planning tool binnen de M365 stack. Via deze blog wil ik jullie de voordelen van MS Planner toelichten en jullie begeleiden om een eigen Planner op te zetten.