Retail Business Continuïteit webinarreeks

On-demand webinarreeks

 

In de huidige en onzekere 'nieuwe' realiteit is het een must om alles binnen uw retail organisatie in kaart te hebben en voortdurend te verbeteren waar mogelijk. Houd de performance en de kwaliteit van uw winkels nauwlettend in het oog, vergelijk uw leveranciers onderling om zo de beste inkoopcondities te realiseren, verhoog de shopping experience van uw consumenten en boost uw omzet met gerichte acties op basis van waardevolle data-inzichten en aandacht voor de customer journey van uw publiek.

 

Tijdens onze Retail Business Continuïteit webinarreeks laten onze experts u aan de hand van sprekende voorbeelden, demo's en best practices zien op welke manieren het mogelijk is om uw organisatie en business te (ver)sterken in uitdagende tijden.

Header logo

Verzeker en versterk uw positie  

 

In deze webinarreeks brengen Glenn Logtenberg, Accountmanager Retail @ AXI, Thomas Michem, Data Architect & Strategist @ AXI, Mike Snepvangers, Commercieel Directeur @ AXI en Willem Bless, Accountmanager Retail @ AXI, u de voordelen bij van het werken met de AXI Store Auditing app, GRIP - de Contract Management oplossing van AXI en Recentes en 'customers become cashiers' oplossingen, alsook de kracht om op een data-gedreven manier te werk te gaan.

 

Retail had het de voorbije maanden zwaar te verduren. Grenzen die werden gesloten, klanten die aan het hamsteren gingen en medewerkers die vraag en aanbod niet meer konden volgen.  

 

Daarom willen we graag onze retail helden een hart onder de riem te steken, door het gebruik van de AXI Store Auditing app gedurende twee maanden volledig gratis aan te bieden. De AXI Store Auditing app helpt niet alleen bij het efficiënt in kaart brengen van de winkelprestaties, maar vergemakkelijkt ook de naleving en monitoring van de Corona maatregelen binnen de verschillende winkels.

Haal alles uit uw retail business dankzij de Retail Business Continuïteit webinarreeks

Afbeelding
Retail Webinarreeks Glenn

Beoordeel de performance en de kwaliteit van uw winkels met de AXI Store Auditing app

Tijdens dit on-demand webinar lichten we toe hoe u efficiënt en krachtig kunt (samen)werken en aan de hand van winkelcontroles via de AXI Store Auditing app eenvoudig en flexibel de prestaties van verschillende locaties kunt vergelijken, monitoren en verbeteren.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Data Value webinarreeks Thomas

Optimaliseer uw supply chain door het inzetten van een krachtig Data Monetization Platform

Tijdens dit on-demand webinar wordt duidelijk hoe u dankzij het gecontroleerd delen van uw retaildata met uw partners, zoals leveranciers en fabrikanten, nieuwe inzichten aangereikt krijgt om de shopping experience van de consument te verhogen én uw omzet te boosten. 

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Retail Webinarreeks Mike

Manage uw inkoopcontracten en -condities met GRIP

Tijdens dit on-demand webinar laten we u zien hoe u grip kunt houden op uw inkoopproces door het vergelijken van uw leveranciers en het komen tot de beste inkoopcondities. Zo houdt u controle op de reeds gedane uitgaves en kunt u perfect forecasten welke mogelijke bonusvergoeding u dit later in het jaar oplevert.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
Retail Webinarreeks Willem

Boost de customer en employee experience dankzij 'customers become cashiers' oplossingen

Tijdens dit on-demand webinar vertellen we hoe u de shopping experience van uw klanten kunt boosten door hen op hun favoriete manier en eigen tempo te laten afrekenen in een self check-out corner, aan een bestelzuil of via de smartphone.

Bekijk het on-demand webinar