Ontmoet
Wouter
Vercruysse

Header logo

Hallo

Ik ben Wouter Vercruysse en ik heb allerminst het traditionele parcours van een IT-er doorlopen. Ik ben afkomstig uit de professionele muziekwereld waar ik instond voor de verkoop en de installatie van klank & licht.

 

Omdat ik altijd al interesse had in IT heb ik mij via een VDAB opleiding omgeschoold naar .NET ontwikkelaar. Zo kwam ik in 2018 bij AXI terecht als junior .NET developer. 

AXI heeft me goed gechallenged

 

Ik kijk met heel fijne herinneringen terug naar mijn start bij AXI. Ik kwam terecht in het geweldige Microsoft team met collega’s die steeds bereid waren om me te helpen en mij helemaal wegwijs te maken. Bovendien had ik een fantastische team coach waardoor ik mij volledig kon inwerken. Naast een goede begeleiding heeft hij mij de voorbije jaren ook echt gechallenged. Zo ben ik technisch enorm geëvolueerd en neem in sommige projecten zelfs al de lead. 

 

Samen met mijn team mocht ik deelnemen aan (internationale) Microsoft conferenties. Intussen heb ik tal van opleidingen gevolgd en een opleiding ‘spreken voor groep’ heeft me ook al enorm geholpen. 

 

 

Werken aan supertoffe projecten

 

Binnen het Microsoft team werken we in kleinere teams aan heel leuke en uitdagende projecten. Ik vind het bijzonder boeiend om te kunnen sparren met mijn collega’s want zo krijg ik mee inspraak bij de analyse en de uitvoering. Het is door die constante wisselwerking dat mijn enthousiasme en leergierigheid echt getriggerd worden. Bovendien zorgt het projectmatig werken voor variatie in de job en zal ik niet snel een ‘bore-out’ krijgen. Daarnaast ben ik Guild Master van de Azure/.NET Guild, een onderdeel van het AXI netwerk om aan kennisdeling te doen. 

 

 

De cultuur bij AXI is heel open. Ik kan perfect aangeven wanneer ik van richting wil veranderen of in welke onderwerpen ik mij verder wil gaan verdiepen. Er wordt echt naar ons geluisterd en dat is heel fijn. Ook al heb ik op dit moment nog geen concrete job ‘roadmap’ vastgelegd voor mezelf, ik weet gewoon dat de mogelijkheden bij AXI legio zijn, dus ‘the future is open’!
 

Meer weten over AXI?

Breng dan zeker en bezoekje aan de AXI Careers pagina.