Junior Support Consultant

Ervaring: Junior
Locatie: Breda

Als Support Consultant ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij vragen of problemen aangaande onze aankoop en financiële software. Je bent verantwoordelijk voor een snelle en correcte opvolging van de klant zijn vragen. Dit in samenspraak met jouw teamleden wanneer er klantspecifieke kennis vereist is.

 

 

 

Afbeelding
Support consultant

Werken bij AXI betekent AXI

AXI is een allround IT partner in België en Nederland met meer dan 400 medewerkers en kantoren te Breda, Willebroek en Gent. We denken en werken strategisch, steeds gericht op het vinden van de meest optimale en duurzame oplossing voor de unieke behoeften van onze klanten. Meebouwend aan hun succes en toegewijd aan hun visie werken we als bondgenoot samen aan innovatieve end-to-end IT projecten. We zijn dan ook steeds op zoek naar nieuw talent in de voortdurend transformerende IT wereld. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar jobs@axi.nl

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als Support Consultant voer je volgende taken uit:

 

 • Na de oplevering van onze software wordt de klant verder bijgestaan vanuit onze AXI service organisatie die de courante vragen voor haar rekening neemt. Jouw taak is om de klant optimaal te begeleiden bij een vraag of probleem en hierbij al het nodige te doen om de klant zo snel als mogelijk verder te helpen en hem in alle mogelijke facetten te ontzorgen.
 • Door ervaring op te doen in onze software ga je na verloop van tijd zelf veel vragen kunnen beantwoorden. Indien het een specifieke en/of technische vraag betreft, kan je steeds beroep doen op jouw teamleden die de vraag van jou overnemen.
 • Vanaf het moment dat je meer functionele kennis hebt opgebouwd, bestaat de mogelijkheid dat je wordt betrokken in ad-hoc consultancy opdrachten zoals functioneel applicatiebeheer, inrichtingsoptimalisaties, opleidingen, opstellen van rapportages, etc. Daarnaast zal je mee betrokken worden in het testen van de nieuwe releases.

 

Afhankelijk van jouw ambities zijn er heel wat doorgroeimogelijkheden binnen de service organisatie, maar ook daar buiten.

 

In een implementatieproject wordt je steeds bijgestaan door een projectmanager, afhankelijk van de grootte van de implementatie door 1 of meerdere andere consultants en een technical lead. Je zal steeds beroep kunnen doen op onze product managers die jou zullen helpen om samen onze software verder uit te bouwen.

Wat kun je van ons verwachten?

Naast een leuke, informele en flexibele werkomgeving met een uitgebreid en persoonlijk ontwikkelingstraject via onze AXI Talent Academy en tal van activiteiten voor medewerkers, kan je rekenen op:

 

 • Je werkt vanuit ons kantoor in Breda en je bent bereid om af en toe naar onze kantoren in Willebroek of Gent (België) te gaan. 
 • We bieden je een fulltime contract aan met een aantrekkelijk loonpakket.
 • Een collectieve pensioenregeling en een bedrijfsfitness regeling is hier onderdeel van. Je startloon is afhankelijk van opleidingsniveau, ervaring en leeftijd. Een auto, telefoonabonnement en laptop van de zaak worden eveneens tot je beschikking gesteld.
 • Een bedrijfswagen en tankkaart (NL)
 • Je komt terecht in een aangename, informele en flexibele werkomgeving en een professioneel team. 
 • Wij bieden een zeer dynamische baan met brede verantwoordelijkheden en mogelijkheden. 
 • Regelmatig volg je opleidingen, trainingen en workshops vanuit AXI Academy. 
Support consultant nl
Ben jij op zoek naar AXI in je job?

Word onze nieuwe Support Consultant

Wat verwachten we van jou?

Je technische skills: 

 

 • Je hebt affiniteit met IT.
 • Je hebt kennis van SQL of je bent bereid om dit te leren.

Je softs kills:

 

 • Je bent hulpvaardig.
 • Je luistert aandachtig en geeft de klant het gevoel dat deze gehoord wordt en belangrijk is.
 • Je hebt zin voor initiatief.
 • Je bent enthousiast en leergierig.
 • Je hebt een positieve mindset.

Je diploma  

 

 • Professionele bachelor of gelijkwaardig door ervaring.

Je taalvaardigheid  

 

 • Nederlands en professionele kennis van het Engels, Frans is een pluspunt.

Hoe pakken wij jouw sollicitatie concreet aan?

Je voelt aan dat deze job prima bij je past? Solliciteren bij AXI loopt als volgt:

 

 • Nadat we je sollicitatieformulier ontvangen hebben, gaan we direct aan de slag. We bekijken jouw cv aandachtig
  Als je profiel aansluit bij de vacature of een van de andere job opportuniteiten, nodigen wij je graag uit voor een oriëntatiegesprek met onze recruitment manager. Het oriëntatiegesprek is een open gesprek met jou: over wie je bent, wat je talenten en ambities zijn en wat je voor AXI wil betekenen.  Als we samen besluiten om een volgende stap te zetten, gaan we de tweede ronde in. Je praat met je toekomstige manager en krijgt de kans om met toekomstige collega's te praten. Akkoord met ons voorstel? Welkom bij AXI.
 • Feedback zekerheid
  Je mag er op rekenen dat we je snel een duidelijke feedback geven over je sollicitatie.
 • Vragen?
  Stuur naar jobs@axi.nl

Over AXI

AXI is een allround IT partner in België en Nederland met meer dan 400 medewerkers en kantoren te Breda, Willebroek, Gent en Waver. 

 

We denken en werken strategisch, steeds gericht op het vinden van de meest optimale en duurzame oplossing voor de unieke behoeften van onze klanten.

 

We zijn steeds op zoek naar nieuw talent in de voortdurend transformerende IT wereld.

 

Bij AXI word je gestimuleerd om expertise uit te bouwen door opleidingen, trainingen en ervaringen. Je kennis deel je graag met collega's, zowel binnen je eigen team als over teams en functies heen, want van elkaar kunnen we echt leren.

 

Dankzij jouw persoonlijk ontwikkelingsplan krijg je bovendien de ruimte om je eigen skills en kennis steeds verder te ontwikkelen en zo je loopbaan zelf te sturen. 

 

Heb je interesse? Mail dan zeker naar jobs@axi.nl 

Direct solliciteren voor de job van Junior Support Consultant

Onze HR verantwoordelijke gaat aan de slag met jouw sollicitatie en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, txt, pdf, doc, docx.