Mondriaan AXI referentie
09/07/2019

Mondriaan aan de slag met AXI software

Door de ingebruikname van de AXI software per 1 juni 2019 is GGZ instelling Mondriaan in staat om de financiële-, inkoop-, logistieke- en factuurverwerkingsprocessen te optimaliseren.

 

 

Mondriaan heeft haar bestaande losstaande softwaresystemen voor financiën, inkoop en logistiek vervangen door één geïntegreerde oplossing in de vorm van het AXI softwarepakket. Door de ingebruikname van de AXI software per 1 juni 2019 is Mondriaan in staat om de financiële-, inkoop-, logistieke- en factuurverwerkingsprocessen te optimaliseren waarbij dubbele handelingen tot een minimum worden beperkt.

 

Mondriaan realiseert daarnaast een aanzienlijke jaarlijkse kostenbesparing dankzij de vervanging van haar oude systemen. De historische gegevens van de afgelopen zeven jaar werden succesvol geconverteerd naar de nieuwe AXI software.

 

Voor haar inkoopactiviteiten neemt Mondriaan deel aan het A59 inkoopsamenwerkingsverband. Een groot deel van de deelnemers van dit samenwerkingsverband gebruikt ook het AXI softwarepakket. Hiermee worden de krachten op tactisch inkoopvlak, operationele inkoop en functioneel applicatiebeheer gebundeld.