Lagardere IJscuypje
01/07/2021

Lagardère Travel Retail opent eerste IJscuypje food formule met AXI kassa’s

Verspreid over 39 landen heeft Lagardère Travel Retail meer dan 4800 winkels, gespecialiseerd in Travel Essentials, Duty Free & Fashion en Foodservice. In Nederland is Lagardère Travel Retail actief op het gebied van Travel Essentials, Fashion en Foodservice. Met bijna 50 jaar ervaring op de Nederlandse markt, zijn zij experts in het opzetten en opereren van travel retail concepten op vliegvelden en stations en beheren zij een uitgebreid en divers portfolio van meer dan 100 merken.


 

Recent opende Lagardère - nadat ze ook YoSushi succesvol hebben gelanceerd - de nieuwe food formule IJscuypje op de Nederlandse stations. De eerste winkel werd in no-time opgezet met de door AXI ontwikkelde Retail Cloud Suite kassasoftware. IJscuypje vervangt hiermee de Swirl’s vestigingen op Amsterdam CS Middentunnel en Rotterdam CS.
 

John Marchal, Manager IT bij Lagardère Traval Retail, was bijzonder tevreden over de snelle livegang.
 
‘Bij deze wil ik jullie namens het hele team hartelijk bedanken voor jullie hulp bij de inrichting van onze nieuwe formule IJscuypje. Vanmorgen werd de eerste winkel feestelijk geopend, mede dankzij jullie. Als er binnenkort een gelegenheid is dat jullie in de buurt zijn, of bij ons op kantoor, trakteer ik jullie op een heerlijk ijsje’.
 

 

Naast IJscuypje en YoSushi, draait de AXI Retail Cloud Suite ook in de vestigingen van Smullers, de derde food concept formule van Lagardère in Nederland.