Microsoft Teams Survival Kit voor samenwerking en informatiedeling

On-demand webinarreeks

 

Bent u op zoek naar een platform om uw medewerkers op een vlotte manier met elkaar te laten communiceren en samenwerken? 

 

Microsoft Teams is dé plaats voor teamwerk in Microsoft 365. Chat, vergader, bel en werk samen, allemaal op één plek in slechts enkele muisklikken. U kunt er zelfs externe mensen op uitnodigen die al dan niet zelf met de applicatie werken. Dankzij een naadloze integratie met de Microsoft 365 apps kunt u tijdens vergaderingen snel en gemakkelijk alle documenten delen en samenwerken. 

Header logo
axi

We helpen u bij de correcte ingebruikname van MS Teams

 

Microsoft Teams lijkt waarschijnlijk dé oplossing die u op dit moment zo snel mogelijk nodig hebt, maar opgelet. Een overhaaste en ondoordachte aanpak kan tot veel extra werk leiden en u zelfs verhinderen om de vele voordelen van het platform te ontdekken.

 

Bij AXI vinden we het belangrijk om oplossingen vanaf het begin juist te implementeren, zodat ze niet enkel werken voor de huidige crisisperiode.

Maak een quickstart dankzij onze vier gratis on-demand MS Teams webinars

Afbeelding
MS Teams webinarreeks Carlo

Start To Teams voor IT professionals

Tijdens dit on-demand webinar leggen we uit waar u als IT professional rekening mee dient te houden bij de opzet van MS Teams. U verneemt hoe u kunt migreren naar een volledige M365 cloud omgeving.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
AXI webinar MS Power Platform 2

MS Teams best practices

Tijdens dit on-demand webinar geven we u best practices en zeer nuttige tips mee om team collaboration binnen uw organisatie te verbeteren. Uitgelegd wordt hoe u via de ingebruikname van MS Teams de productiviteit van uw medewerkers substantieel kunt verhogen.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
MS Teams webinarreeks Dries

M365 best practices voor samenwerking en informatiedeling

Tijdens dit on-demand webinar worden best practices aangereikt voor de inrichting en het delen van informatie via M365. Dit zal de gebruikers toelaten om de M365 apps Teams, SharePoint en OneDrive op een correcte en beheersbare manier te gebruiken en in te delen.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
MS Teams webinarreeks Dries

De opzet van Teams & M365 beheersregels met MS Power Platform

Tijdens dit on-demand webinar wordt uitgelegd hoe u governance via MS Power Platform in MS Teams en M365 integreert. Bv. beheersregels voor online samenwerking, opzet Teams structuur, naamgeving en toevoeging van externe personen.

Bekijk het on-demand webinar