Maak kennis met AXI's Hybrid Cloud Advisor

On-Demand webinar

Door onze jarenlange ervaring in zowel on-premises als private en public cloud omgevingen en projecten bij klanten, kunnen onze AXI Cloud consultants u het perfecte advies geven over de pro's en con's van elke omgeving.

 

Met de AXI Hybrid Cloud Advisor willen we uw organisatie adviseren om een realistische en praktische roadmap naar de cloud vast te leggen. 

 

Het resultaat? Deskundig advies dat volledig op maat is van uw organisatie, uw medewerkers, applicaties en infrastructuur. 

Ik wil de on-demand sessie bekijken
Header logo

Gaat u de cloud uitdaging aan?
 

Organisaties dienen tijdens hun ‘reis naar de cloud’ goed de afweging te maken tussen kosten, flexibiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. 

 

 

Wat mag u verwachten tijdens deze sessie?

Gefundeerd & pragmatisch advies
 

Op basis van een concrete use case vertelt Peter Neefs, Pre-Sales Consultant bij AXI, hoe AXI cloud experts - aan de hand van de AXI Hybrid Cloud Advisor service - klanten adviseren bij de best passende cloud benadering.

 

Peter geeft inzicht in hoe de AXI cloud consultants concreet te werk gaan om tot een gefundeerd en toekomstgericht advies te komen.

 

Tot slot geeft hij meer details over de verschillende deliverables die AXI kan aanbieden op basis van deze service.

Praktische informatie

 

  • Doelgroep: IT Managers en C-level Managers
  • Hoe bekijkt u de sessie: Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.
  • Taal: Nederlands
  • Vragen: Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Roelof Hellinx

AXI's Hybrid Cloud Services

Bij AXI stopt het verhaal natuurlijk niet bij gefundeerd cloud advies.

 

Dankzij AXI's end-to-end aanpak wordt niet alleen de 'best match' cloud roadmap uitgetekend maar kunt u ook rekenen op de perfecte begeleiding bij uw cloud migratieproject.

 

Onze managed ICT services richten zich op de optimalisatie en het beheer van uw datacenter, workplace en netwerkomgeving. We zetten marktleidende technologieën in en werken intensief samen met onze vendors. Altijd kiezen we voor een persoonlijke service.

 

Ontdek onze hybrid cloud oplossingen en services

Ik wil de on-demand sessie bekijken

 

Ontdek AXI's Hybrid Cloud Advisor