We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.

Afbeelding
Collega's aan het werk
Logo axi strategy

Slim investeren in ICT & licenties

Onze managed ICT services richten zich op de optimalisatie en het beheer van uw datacenter, workplace en netwerkomgeving. We zetten marktleidende technologieën in en werken intensief samen met onze vendors. Altijd kiezen we voor een persoonlijke service.

Afbeelding
Man bij IT Infrastructuur

IT Infrastructure

AXI is de ICT infrastructuur partner van honderden bedrijven, overheidsinstellingen en zorginstellingen. We helpen u bij het kiezen van de juiste oplossing en de integratie in uw bestaande IT omgeving.

Afbeelding
Man in datacenter

On-Premises Infrastructure

AXI heeft de knowhow in huis om uw on-premises datacenter op te zetten, te optimaliseren en te beveiligen. De focus ligt op server- en storage hardware, consolidatie, virtualisatie en - standaardisatie, datacenter networking, backup/restore, security en beheer. Omdat uw datacenter omgeving bedrijfskritisch is, zorgen we ervoor dat de migratie naar nieuwe platformen of de uitbreiding van bestaande omgevingen zonder onderbrekingen verloopt voor uw medewerkers.

Afbeelding
AXI Hybrid Cloud

Hybrid Cloud Infrastructure & Datacenter Services

Als cloud expert helpen we bij het uitstippelen van een toekomstgerichte cloud strategie. We bieden managed private, hybrid en public cloud oplossingen aan op maat van uw organisatie. We zijn groot en klein genoeg om het verschil te maken met een unieke mix aan oplossingen, lokale ondersteuning en betaalbare services. Voor het beheer van uw on-premises en hybrid data center bieden we ook managed IT services. Met duidelijke afspraken die we samen vastleggen in een service level agreement.

Lees meer
Afbeelding
Netwerk voorstelling

Network en Security Services

Security staat bovenaan de bedrijfsagenda. Om uw gebruikers en uw data te beschermen tegen gerichte aanvallen, biedt AXI diepgaand advies en managed security services aan. De services richten zich op de beveiliging van het volledige netwerk, web security, applicaties en access control. Als netwerk expert hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen, implementeren en beheren van wired en wifi netwerken

Lees meer

On-demand webinar

 

Een future-proof bedrijfsnetwerk met Aruba Network as a Service

 

Uw bedrijfsnetwerk is niet alleen complexer geworden maar het ontbreekt IT afdelingen vaak aan de benodigde tijd. Een goed beheer van uw volledige netwerkinfrastructuur vereist specialistische kennis en continue monitoring. 

 

Dankzij Aruba Network as a Service (NaaS) hoeft uw organisatie zich geen zorgen meer te maken over de volledige (multi-site) netwerkinfrastructuur. Het wired & wireless bedrijfsnetwerk voldoet altijd aan de juiste eisen om uw ambities te realiseren én uw organisatie perfect te ondersteunen in de digitale transformatie.

 

Tijdens dit webinar ontdekt u de voordelen van Aruba Network as a Service (NaaS).

On-demand webinar

 

Maak uw HPE datacenter sneller en proactiever dankzij HPE InfoSight

 

HPE InfoSight is een cloud-based beheertool, gebaseerd op artificial intelligence en machine learning, die het beheer van uw HPE server en storage omgeving naar een hoger niveau tilt.

 

Dankzij een correcte opzet van HPE InfoSight heeft u de perfecte intelligente, zelfbeherende oplossing in handen zodat u zich kunt focussen op andere zaken zoals innovatie en groei.

 

Bekijk nu het on-demand webinar en ontdek de voordelen van de intelligente cloud-based HPE InfoSight beheertool én welke services AXI u kan bieden om uw datacenter sneller en proactiever te maken.

On-demand webinarreeks

 

Hoe beveiligt u uw IT omgeving tegen ransomware?

 

Samen met experts van marktleidende vendors hebben we een reeks van vier Ransomware Protect webinars uitgewerkt. De on-demand webinarreeks is opgebouwd rond volgende thema’s: de bescherming van data & backup, de beveiliging van draadloze en bekabelde bedrijfsnetwerken en de beveiliging van de digitale werkplek.