Maak kennis met Elly Vriends, Projectmanager bij AXI
24/06/2024

Maak kennis met Elly Vriends, projectmanager bij AXI

Aan het woord is Elly Vriends, projectmanager bij AXI. Haar voornaamste taak is het ondersteunen van klanten bij projecten. Maar Elly heeft natuurlijk nog heel wat meer te vertellen over haar job, de kansen en uitdagingen, haar collega's én de werksfeer bij AXI. Lees hier haar verhaal.  

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit?  

 

Mijn typische werkdag is een dag op kantoor in Breda waarbij ik klanten ondersteun met de projecten die ze bij AXI hebben lopen. Denk hierbij aan het maken van projectvoorstellen, het opmaken van planningen, de opvolging van een project en het bijsturen waar nodig, ... Ik bewaak ook de budgetvoortgang en tijdens de facturatieronde zorg ik ervoor dat facturen gemaakt en verstuurd worden. Dagelijks sta ik in contact met mede-projectmanagers of onze developers om de voortgang van projecten te bespreken. Als ik niet op kantoor in Breda ben, kan je me ook regelmatig vinden in ons kantoor in Gent of bij klanten uiteraard. Tot slot bekijk ik ook voortdurend hoe we onze processen kunnen optimaliseren.  

 

Hoe werk jij het liefst samen?  

 

Voor mij is het belangrijk om regelmatig afstemming te hebben met de verschillende projectteams en te kijken waarbij ik hen kan ondersteunen. Ook als projecten goed verlopen. Ik hecht er veel waarde aan om op regelmatige basis contact te hebben met elkaar. Zo blijf ik het best verbonden met de projectleiders en developers.   

  

Hoe ga je om met uitdagingen?  

 

Ik vind uitdagingen in mijn werk leuk. Zelf werk ik gestructureerd en behoud ik via lijstjes en schema’s het overzicht. Als een uitdaging zich voordoet, probeer ik er eerst het nodige inzicht in te verkrijgen en daarna ga ik kijken wie ik moet betrekken om de uitdaging de baas te zijn.  

  

Waar word jij blij van?  

 

Ik word blij van de vrijheid die ik krijg om mijn werk zelf in te delen en mijn werkzaamheden te plannen. Uiteraard zijn er een aantal richtlijnen waar ik mij aan moet houden, maar ik krijg ook veel ruimte en heb de mogelijkheid om op mijn eigen manier te werken. Daarnaast heerst er een goede work-life balance bij AXI, alsook een goede sfeer onderling. Ik weet dat mijn collega’s altijd klaar staan om mij te helpen als dat nodig is. Het is de ideale basis om een band met mijn klanten en collega’s op te bouwen.  

 

- Lees verder onder de foto -

Afbeelding
AXI collega Elly Vriends samen met collega's

Welke kansen zie jij?  

 

Bij AXI wordt persoonlijke groei gestimuleerd en omarmd. Zo kreeg ik de kans om mij verder te ontwikkelen als teamcoach. AXI is bovendien zelf in volle groei. Het is fijn om te zien dat er zoveel beweegt in onze organisatie.  

  

Wat is jouw mooiste AXI-moment?  

 

Ik heb veel mooie momenten. Van een fijne samenwerking met collega’s waarbij iedereen zich 100% gegeven heeft om de klant tevreden te stellen, tot toffe personeelsfeesten, uitjes en borrels (buiten de werktijd) met collega’s.   

  

Waarom heb je gekozen om bij AXI te werken?   

 

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen projectmanagement. AXI paste direct bij wat ik zocht: een bedrijf met veel ervaren mensen waar ik veel van kon leren, maar ook een bedrijf waar de vrijheid wordt gegeven om mijn eigen ervaringen toe te passen. Ik merkte ook meteen dat AXI een bedrijf is waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Iedereen staat voor elkaar klaar.  

 

Waarom is AXI een interessante werkplek voor jou?  

 

In het kort? De vrijheid die je krijgt om je werk zelf in te delen, de energie die ik krijg van mijn werk én de leuke collega’s maken dat ik héél graag bij AXI werk. 😊

Ook zin in een droomjob bij AXI?
 

Bekijk hier onze vacatures of kom eens met ons praten.