Hoe real-time gegevensuitwisseling uw unified commerce aanpak kan boosten

On-Demand kennissessie

Als omnichannel retailer werkt u met heel wat interne en externe applicaties, platformen, services en nieuwe bronnen zoals mobile, social, cloud en big data. Als al deze technologieën efficiënt met elkaar verbonden kunnen worden, vormen ze het perfecte retail ecosysteem.

 

U weet als geen ander dat - om echt concurentieel te zijn én te blijven - u in staat moet zijn om in no-time innovatieve oplossingen te bieden aan uw klanten of partners.

 

Dankzij API's kunt u data uit diverse systemen en platformen vlot en snel integreren om een unified commerce strategie uit te bouwen met focus op geweldige (digitale) klantervaringen.

 

Met behulp van een nieuwe generatie event streaming platformen kunt u bovendien tal van nieuwe use cases implementeren die voorheen uiterst moeilijk te realiseren waren.

 

Ontdek er alles over tijdens deze online kennissessie.

Ik wil het on-demand webinar bekijken
Header logo

Herkent u volgende challenges?

 

 • Beschikt u over oudere systemen of op maat gemaakte applicaties maar kunt u ze moeilijk integreren met uw retail platform?
 • Slaagt u er moeilijk in om de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen door accurate informatie en suggesties beschikbaar te stellen aan uw klanten via alle verkoopkanalen?
 • Wordt de lancering van innovatieve retail oplossingen of het oplossen van issues nodeloos vertraagd omdat uw IT team te veel tijd en middelen verspilt aan het bouwen en onderhouden van integraties?
 • Bestaat uw IT-landschap uit verzuilde data waarbij applicaties niet of nauwelijks met elkaar kunnen communiceren?
 • Heeft u moeite om een naadloze en consistente klantervaring aan te bieden?

Wat mag u verwachten van dit webinar?

Ontdek tijdens deze online kennissessie:

 

 • hoe u met behulp van API's uw customer journey flexibel kunt aanpassen aan de steeds veranderende behoeften van uw klanten en partners
 • hoe u met een complementaire event-driven architectuur innovatieve nieuwe functionaliteit kunt opleveren.

Snellere groei & innovatie dankzij integratie

 

Dankzij zijn jarenlange ervaring vertelt Niek Jacobsen, Integration Architect bij AXI, u aan de hand van enkele interessante use cases:

 

 • hoe u de best passende API-architectuur kunt opzetten en kunt inpassen in uw integratielandschap.
 • hoe u API's kunt bouwen en beheren via een krachtig API Management platform.

 

Daarnaast bespreekt hij de mogelijkheden en de voordelen van een event-driven architectuur als complementaire oplossing voor uw retailbusiness naast de traditionele integratie- of API platformen.

Praktische informatie

 

 • Doelgroep: IT en business profielen uit de retail
 • Hoe bekijkt u de sessie: Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.
 • Taal: Nederlands
 • Vragen:

  Nederlandse retailers: neem contact op met Willem Bless - Mobiel: +31 6 111 83 004

  Belgische retailers: neem contact op met Fadhua El-Khannichi - Mobiel: +32 476 70 18 37

Het belang van integratie voor uw retailbusiness

Meer weten? Lees hier alvast hoe AXI u kan helpen om uw business en IT uitdagingen te realiseren dankzij snelle en naadloze integratie.

 

Lees meer

Ik wil de on-demand sessie bekijken

 

Hoe real-time gegevensuitwisseling uw unified commerce aanpak kan boosten