Hoe beveiligt u uw IT omgeving tegen ransomware?

On-demand webinarreeks

 

Terwijl de wereld strijdt tegen het coronavirus proberen internetcriminelen met gijzelsoftware bedrijven in hun greep te krijgen. Binnen iedere organisatie worden uiteenlopende maatregelen genomen tegen ransomware, vaak gebaseerd op traditionele IT security.

 

Hoog tijd voor een doortastende aanpak waarbij marktleidende oplossingen worden ingezet om uw IT omgeving maximaal te beveiligen.

Header logo

Volg vier Ransomware Protect webinars. Essentieel voor de bescherming van uw IT omgeving.

 

Via een reeks van vier webinars reiken we IT professionals oplossingen en services aan om ransomware-infecties te voorkomen of het impact ervan tot het minimum te herleiden.

 

De reeks is opgebouwd rond volgende thema’s:

 

  • de bescherming van data & backup
  • de beveiliging van draadloze en bekabelde bedrijfsnetwerken
  • de beveiliging van de digitale werkplek.

Wat mag u verwachten van de vier Ransomware Protect webinars?

Afbeelding
webinar veeam

Voorbereid zijn op ransomware aanvallen met Veeam v10

Tijdens dit on-demand webinar verneemt u hoe u backups beter kunt beschermen tegen ransomware. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u met behulp van de nieuwe Veeam versie 10 op een veilige, snelle en geautomatiseerde manier backups kunt maken van uw bedrijfsdata.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
HPE webinar

Uw data maximaal beschermen tegen ransomware met HPE technologie

Tijdens dit on-demand webinar worden de nieuwste HPE oplossingen toegelicht om uw business data te beschermen tegen ransomware. U krijgt helder inzicht in de mogelijkheden van HPE StoreOnce Catalyst in combinatie met Veeam Backup & Replication.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
webinar clearpass

Uw bedrijfsnetwerk goed beschermen tegen ransomware met HPE Aruba ClearPass

Tijdens het on-demand webinar leggen we uit hoe u voorkomt dat ransomware zich over uw wired en wireless netwerk verspreidt. De focus ligt op het voorkomen van network security breaches via de inzet van geavanceerde secure NAC oplossingen; inzetbaar in multi-vendor omgevingen.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
webinar MS endpoint

Ransomware preventie voor Windows 10 clients met Microsoft Endpoint Manager

Tijdens dit on-demand webinar krijgt u inzicht in de beste maatregelen voor het beveiligen van MS Windows 10 clients. Ingezoomd wordt op MS EndPoint Manager: een end-to-end oplossing die de mogelijkheden van SCCM en Microsoft Intune bundelt en aanvult met nieuwe functionaliteiten.

Bekijk het on-demand webinar