Het online AXI Cloud Event - Een korte terugblik

On-demand infosessies

Op dinsdag 27 oktober 2020 namen 124 deelnemers uit België en Nederland virtueel deel aan de eerste editie van het AXI Cloud Event. Zij werden ondergedompeld in onze negen inspirerende cloud sessies waarin AXI's key consultants, experten en strategische partners hen doorheen de Cloud Native World leidden.

We hebben al deze interessante content voor u verzameld en bieden die vanaf nu on-demand aan. 

Header logo

Bekijk de on-demand sessies van Dries, Klaas en Sebastiaan

Afbeelding
Foto van Dries Verdonckt tijdens zijn sessie

Snel en eenvoudig professionele apps bouwen met Microsoft Power Apps

Dankzij het Microsoft Power Platform kunnen medewerkers zonder diepgaande programmeerkennis snel en eenvoudig custom applicaties bouwen. Het Power Platform richt zich op snelle visualisaties, ontwikkeling, release en onderhoud. 

Bekijk hier het on-demand webinar
Afbeelding
Foto van Klaas Lauwers tijdens zijn sessie

De succesvolle uitrol van MS Teams 

Microsoft Teams is dé tool voor communicatie en samenwerking binnen en tussen organisaties. Met inmiddels 75 miljoen actieve gebruikers heeft de adoptie van MS Teams de afgelopen maanden een gigantische sprong gemaakt en is het de juiste stap naar een meer gepersonaliseerde moderne digitale werkplek.

Bekijk hier het on-demand webinar
Afbeelding
Foto van Sebastiaan Mindreau tijdens zijn sessie

Cloud native applicaties bouwen in Microsoft Azure op maat van de business

Voor de meeste organisaties levert het beheer van de IT infrastructuur geen inherente business waarde op. Door gebruik te maken van Microsoft Azure kan de IT infrastructuur gedeeltelijk of volledig in de cloud beheerd worden. Op die manier komt ruimte vrij om waardevolle applicaties voor medewerkers en klanten te bouwen en snel uit te rollen.

Bekijk hier het on-demand webinar

Bekijk de on-demand sessies van Pedro, Janne en Thomas

Afbeelding
Foto van Pedro Meuleman tijdens zijn sessie

Waardevolle methodes voor een optimale cloudtransformatie

Door onder andere ownership van cloud applicaties en IT componenten concreet te aligneren, door duidelijk afgebakende strategische doelstellingen voorop te stellen en door noodzakelijke veiligheidsmaatregelen te treffen, haalt u reeds heel wat complexiteit uit uw cloudverhaal.

Bekijk hier het on-demand webinar
Afbeelding
Foto van Janne Van den Brande tijdens haar sessie

De toekomst van de financiële en inkoopafdeling

Nieuwe technologieën hebben een stevige impact op het takenpakket en de wijze waarop de finance- en inkoopprofessionals hun werk vervullen. Deze professionals krijgen hierdoor een actievere rol en transformeren naar adviseurs van het management.

Bekijk hier het on-demand webinar
Afbeelding
Foto van Thomas Michem en Richert De Vleeschhouwer tijdens hun sessie

Waardevolle inzichten verkrijgen dankzij data-driven oplossingen

State of the art data-driven oplossingen in de cloud kunnen in enkele weken worden opgezet zodat organisaties snel inzichten uit hun data kunnen halen. Deze inzichten hebben een directe impact op de gezondheid en stabiliteit van uw organisatie.

Bekijk hier het on-demand webinar

Bekijk de on-demand sessies van Ruben, Niek en Sofie

Afbeelding
Foto van Ruben Delange tijdens zijn sessie

API's op een veilige manier aanbieden in een hybride wereld

API Management is de hoeksteen van moderne applicatie-integratie. De belangrijkste business driver om API Management te introduceren is de noodzaak om veilige en schaalbare toegang te verlenen tot interne API's.

Bekijk hier het on-demand webinar
Afbeelding
Foto van Niek Jacobsen tijdens zijn sessie

Meer waarde halen uit data en applicaties dankzij het strategisch inzetten van API's

Via Application Programming Interfaces (API's) deelt u op een goed beveiligde manier data en business functionaliteiten. Ook kunnen nieuwe innovatieve cloudprojecten op dezelfde uniforme manier ondersteund worden door het aanbieden van standaard interfaces.

Bekijk hier het on-demand webinar
Afbeelding
Foto van Sofie Turcksin en Peter Neefs tijdens hun sessie

Een beheersbare cloud infrastructuur voor bedrijfskritische applicaties en data

IT infrastructuur dient steeds flexibel en schaalbaar te zijn waardoor IT teams onder grote druk komen te staan om applicaties en data snel ter beschikking te stellen aan de business. Kan een traditionele approach met een eigen on-premises infrastructuur de nodige garanties bieden voor deze uitdagingen?

Bekijk hier het on-demand webinar

Bekijk de keynote sessie van Simone Cicero

 

Het AXI Cloud Event werd in stijl afgesloten door de Italiaanse keynote spreker Simone Cicero. Italiaanse designer, spreker, entrepreneur en erkende thinker. Simone is opgenomen in de 2020 Thinkers50 Radar. Hij is Ideator en Partner bij The Platform Design Toolkit, een organisatie die bedrijven helpt om allerlei shaping strategieën te creëren, gebruik van ecosystemen te stimuleren en zichzelf en de wereld binnen dat proces te transformeren.

Please accept marketing-cookies to watch this video.
Foto van Simone Cicero

Looking ahead in the future of Platforms, Ecosystems and Technological Radical Transformation and Opening Opportunities

 

Tijdens zijn sessie geeft Simone een overzicht van de impact van technologische evoluties en het daarbij horende risicolandschap op de evolutie van organisaties.

 

Hij legt uit hoe processen van ‘ontbundeling’ van de Fordistische bundel (voordelen) van onderwijs, financiën en meer in het algemeen, hoe technologische ontbundelde krachten wijzen in een richting van hergroepering rond drie hoofdpijlers, die gebaseerd zijn op de principes van netwerken en op het sleutelelement van micro-ondernemerschap.

 

Simone focust verder op welke infrastructuren nodig zijn voor een geslaagde cloudtransformatie in termen van werkcoördinatiestructuren, financiën, risicobegrenzing ... en de rol van technologie en - als gevolg daarvan - de belangrijkste opportuniteiten die hieruit voortvloeien.

 

Dankzij deze sessie zult u zelf kunnen beoordelen hoe ver uw organisatie staat in de transformatiegolf en wat u kunt doen om deze tot een succes te maken.