Het beveiligen en uitrollen van devices met Microsoft Endpoint Manager

On-demand AXI Cloud 2021 sessie

 

De gebruikerservaring en beleving van technologie heeft een grote invloed op de productiviteit en de motivatie van medewerkers. Het M365 SaaS platform biedt organisaties en medewerkers de mogelijkheid om flexibel en vlot samen te werken, te communiceren en inhoud te delen.

 

Het vlot uitrollen, up-to-date houden en beschermen van Windows 10 bedrijfsapparaten van medewerkers is minstens even belangrijk. Ook voor medewerkers met eigen devices (BYOD) dient het aanloggen op het M365 platform beveiligd en gecontroleerd te gebeuren.  

Ik wil de on-demand sessie bekijken
Header logo

Waarom u deze on-demand sessie niet mag missen

Tijdens deze sessie gaat Carlo Usala, Presales Consultant Modern Workplace bij AXI, dieper in op de voordelen en de uitgebreide functionaliteiten van de managed cloud Microsoft Endpoint Manager (MEM) oplossing.

 

Aan de hand van een praktijkcase bij Karus - een organisatie die geestelijke gezondheidszorg biedt aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen - laat Carlo zien hoe dankzij de implementatie van Microsoft Endpoint Manager door AXI experten het volledige beheer, zowel lokaal als vanop afstand, van alle Windows 10 laptops en mobiele apparaten voortaan via de cloud gebeurt.

 

Dankzij de oplossing worden bestaande en nieuwe endpoints van Karus medewerkers steeds geautomatiseerd geleverd, geconfigureerd en voorzien van de meest up-to-date Windows 10 security updates.  

Praktische informatie

 

  • Doelgroep: IT business professional
  • Hoe bekijkt u de sessie: Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.
  • Taal: Nederlands
  • Vragen: Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Isalien Van Laere

Ik wil de on-demand sessie bekijken

 

AXI Cloud Event - On-demand sessie: Het geautomatiseerd beveiligen en efficiënt uitrollen van devices dankzij de Micrososft Endpoint Manager cloud oplossing