HPE_Insight_Infrastructure_Surveillance
27 apr

Webinar - Maak uw HPE datacenter sneller en proactiever dankzij HPE InfoSight

Webinar

, Online, België

HPE InfoSight is een cloud-based beheertool, gebaseerd op artificial intelligence en machine learning, die het beheer van uw HPE server en storage omgeving naar een hoger niveau tilt.

 

Dankzij een correcte opzet van HPE InfoSight heeft u de perfecte intelligente, zelfbeherende oplossing in handen zodat u zich kunt focussen op andere zaken zoals innovatie en groei.

 

Datum:

dinsdag 27 april 2021

 

Tijdstip:

10:00 - 10:40

 

Locatie:

Online webinar via inschrijving. U ontvangt een e-mailbevestiging met daarin een link om het webinar bij te wonen. Een dag voor het webinar ontvangt u opnieuw een e-mail met de benodigde link.

 

Doelgroep:

IT Managers, ICT Managers, CIO's, CTO's, IT Coordinators

 

Deelnamekost:

Als ICT medewerker kunt u kosteloos deelnemen.

 

Vragen of aanvullende info:

Voor al uw vragen of voor meer informatie, kunt u steeds contact opnemen met Berrie Talboom +32 495 27 20 96

Een proactieve kijk op uw datacenter

 

Veel organisaties investeren fors in monitoring, maar met monitoring alleen lost u issues vaak niet tijdig op. U wil als IT afdeling kunnen ingrijpen voor de problemen zich effectief voordoen.

 

Uw HPE infrastructuur is standaard uitgerust met HPE InfoSight

 

HPE InfoSight verzamelt en analyseert geëncrypteerde metadata uit meer dan 100.000 systemen wereldwijd om toekomstige problemen te detecteren én te voorkomen. 

 

HPE InfoSight voorspelt niet alleen issues in uw datacenter maar lost ze ook automatisch opUw HPE server en storage omgeving wordt intelligenter én zorgt zo voor de continuïteit van uw business. Bovendien kunnen uw IT medewerkers zich focussen op andere taken in plaats van manuele troubleshooting.

 

Vertrouw op een partner voor de installatie, de configuratie en het beheer van HPE InfoSight

 

Om HPE InfoSight efficiënt in te zetten, dienen inzichten en voorspellingen omgezet te worden in concrete acties. Daar kan AXI als toegewijde IT partner én expert perfect in ondersteunen. Dankzij onze services kan uw organisatie rekenen op 100% beschikbaarheid en maakt u uw datacenter sneller en proactiever.

De agenda ziet er als volgt uit

Foto van Walter Van Hoofst
10:00 - 10:20

HPE InfoSight - Introductie & demonstratie

 

Walter Van Hoolst, Presales Technical Consultant bij Hewlett Packard Enterprise, laat u niet alleen kennismaken met de vele voordelen en features van HPE InfoSight, maar voorziet een uitgebreide demo en gunt u een blik achter de schermen van deze cloud-based oplossing. 

Walter Van Hoolst
Presales Technical Consultant bij Hewlett Packard Enterprise
Peter Neefs
10:20 - 10:30

AXI als partner voor uw HPE datacenter omgeving

 

Peter Neefs, Pre-sales Consultant bij AXI, vertelt u waarom AXI standaard HPE InfoSight configureert in haar projecten bij klanten. Door nuttig gebruik te maken van deze cloud-based tool, kan AXI uw omgeving nog beter beheren. De gecombineerde kracht van HPE InfoSight met de expertise van AXI geeft u een hoge graad van ontzorging en laat u toe om te focussen op uw gebruikers en uw business processen.

Peter Neefs
Pre-Sales Consultant bij AXI