Bouwen van bedrijfsapplicaties
25 mrt

Snel en eenvoudig bedrijfsapplicaties bouwen met Oracle APEX

Webinar

, Online, België

Oracle Application Express (APEX) is een low-code ontwikkelplatform waarmee u schaalbare en veilige bedrijfsapplicaties kunt bouwen met geavanceerde functies die overal geïmplementeerd kunnen worden. 

 

Dankzij Oracle APEX kunnen medewerkers zonder diepgaande programmeerkennis tot 20x sneller bedrijfsapplicaties bouwen in vergelijking met Oracle Forms (waarvoor Oracle support bovendien eindigt in 2025). Op deze manier kunnen medewerkers zich concentreren op het bedenken van oplossingen, terwijl APEX de rest doet.

Datum:

donderdag 25 maart 2021

 

Tijdstip:

10:00 - 10:30

 

Locatie:

Online webinar via inschrijving. U ontvangt een e-mailbevestiging met daarin een link om het webinar bij te wonen. Een dag voor het webinar ontvangt u opnieuw een e-mail met de benodigde link.

 

Doelgroep:

CIO, IT Manager, Head of applications, Head of product development

 

Deelnamekost:

Als Oracle gebruiker kunt u kosteloos deelnemen.

 

Vragen of aanvullende info:

Voor al uw vragen of voor meer informatie, kunt u steeds contact opnemen met Chiel Elen +32 494 42 53 48

Met Oracle APEX kunnen gebruikers snel degelijke bedrijfsapplicaties ontwikkelen en implementeren die onmiddellijk waarde bieden door processen te moderniseren en uitdagingen aan te gaan:

 

 • Low-code: Zonder kennis van code kunnen gebruikers probleemloos aan de slag om apps te bouwen en te implementeren.
 • Web-based: De oplossing is overal en altijd beschikbaar en voorziet een responsive design.
 • Features: Het platform biedt verschillende out-of-the-box features en functionaliteiten die u als building blocks voor uw apps kunt gebruiken.
 • Architectuur: Dankzij de eenvoudige architectuur presteert APEX steeds zonder problemen of vertragingen, zelfs wanneer u opschaalt.
 • Deployment: Volgens uw noden en wensen, kunt u kiezen om APEX te gebruiken in de cloud, on premises of zelfs op een lokale VM.
 • Autonome database: APEX biedt in combinatie met de Oracle Autonomous Database een uiterst moderne en veilige manier van gegevensbeheer voor uw apps.
 • Oracle Database: Bovendien is APEX een volledig ondersteund no-cost onderdeel van de Oracle Database. Dat wil zeggen dat indien u reeds werkt met de Oracle Database, u ook toegang heeft tot APEX.

Oracle applicaties bouwen en migreren. Dat zit in ons DNA. 

 

Met een track record van meer dan 35 jaar is AXI de preferred Oracle Gold partner van talrijke grote en middelgrote bedrijven in België en Nederland, in diverse sectoren. Bij iedere klant zetten we in op maximale ontzorging. 

 

 • 150+ in-house experts met SQL, Forms en APEX ervaring
 • Agile aanpak met korte opleveringscycli 
 • Volledig uitbesteden of co-development
 • Hybrid & private cloud services en hosting.

 

Ontdek hier onze expertise en succesvolle projecten.

De agenda ziet er als volgt uit

Foto van Kim Mertens
10:00 - 10:20

Introductie tot Oracle APEX en het AXI APEX Cloud Framework

 

Kim Mertens, Software Engineer bij AXI, laat u niet alleen kennismaken met de vele voordelen en nieuwste features van Oracle APEX, maar zal u ook toelichten hoe AXI u kan bijstaan in uw Forms2APEX traject.

 

Aan de hand van interne voorbeelden en klantvoorbeelden zal hij verduidelijken hoe we u van quickscan en workshop kunnen begeleiden tot succesvolle deliverables. Daarnaast zal hij ook uitleggen hoe het AXI APEX Cloud Framework u tijd kan besparen bij zaken zoals autorisatie- en authenticatieprocessen en het beheer van documenten.

Kim Mertens
Software Engineer bij AXI
Foto van Dimitri Gielis
10:20 - 10:30

De APEX Office Print publishing engine in het AXI APEX Cloud Framework

 

Dimitri Gielis, Founder & CEO bij United Codes, introduceert APEX Office Print, een publishing engine die hij en zijn team ontwikkelden voor APEX bedrijfsapplicaties en die ook deel uitmaakt van het AXI APEX Cloud Framework.

 

Dankzij de publishing engine kunt u vanuit uw APEX apps uw data en informatie in een mum van tijd printen of publishen in de vorm van Office-, HTML-, Tekst- en PDF-documenten. U stelt hiervoor zelf de templates op en selecteert de gewenste data in APEX, waarna de APEX Office Print deze zal mergen, exporteren en/of printen.

Dimitri Gielis
Founder & CEO bij United Codes