AXI quartier papier
2 jun

Ontdek de kracht van een all-in-one integratieplatform

Fabrieksstraat 55/59, 1930 Zaventem

, België

IT integratie zorgt ervoor dat alle applicaties en data binnen uw organisatie perfect met elkaar verbonden worden. Het belang van integratie neemt de laatste jaren alleen maar toe. Organisaties beseffen dat integratie onontbeerlijk is om de digitale transformatie én de groei te ondersteunen.

 

Merkt u dat u nog met heel wat vragen zit om een concrete integratiestrategie voor uw organisatie uit te kunnen werken? Maak dan op donderdag 2 juni 2022 kennis met de mogelijkheden van IBM Cloud Pak for Integration, een hybride platform dat de oplossing biedt voor al uw bestaande en toekomstige integratienoden.

 

Registreer u nu voor een offline infosessie die AXI in samenwerking met IBM organiseert op locatie in Zaventem.

 

Datum:

donderdag 2 juni 2022

 

Tijdstip:

Ontvangst met broodjeslunch: 12:00 - 13:00

Informatiesessie: 13:00 - 16:30

Q&A en netwerken: 16:30 - 17:00

 

Locatie:

Quartier Papier, Fabrieksstraat 55/59, 1930 Zaventem

 

Doelgroep:

Integratiespecialisten, Architecten, Applicatie Developers, ICT Managers, Applicatiebeheerders ...

 

Deelnamekost:

U kunt kosteloos deelnemen als u tot de doelgroep behoort

 

Vragen of aanvullende info:

Neem contact op met Chiel Elen - + 32 494 42 53 48

Het IBM Cloud Pak for Integration Platform

 

Wilt u uw ICT-landschap optimaliseren en innovatie en groei bevorderen? Wenst u uw data en applicaties naadloos, veilig en snel te integreren? 

 

Dankzij het all-in-one Cloud Pak for Integration platform kan uw organisatie eenvoudig applicaties, systemen en services verbinden via een beheerde, schaalbare en veilige omgeving. IBM Cloud Pak for Integration® is een hybride integratie platform met geautomatiseerde closed-loops aanpak dat verschillende integratiemogelijkheden ondersteunt in één algemene en centrale aanpak

 

Applicaties kunnen snel met elkaar verbonden worden met behulp van de nieuwste API-, applicatie-, en data-integratietechnieken; steeds met de vereiste security- en governance processen.

 

Ontkoppel data en toolings zoals API's, verbind cloud en on-premise applicaties, verplaats data op een betrouwbare manier, schaal op met cloud-native architectuur en gedeelde services, dit allemaal met een end-to-end beveiligde ondernemingsklasse en encryptie.

De agenda

12:00 - 13:00: Ontvangst met gezonde broodjeslunch.

Niek Jacobsen
13:00 - 14:00

De aanhoudende evolutie van integratienoden

 

In zijn sessie legt Niek Jacobsen, Integratie Architect bij AXI, uit waarom integratie aan belang heeft gewonnen en een constante evolutie kent in het IT-landschap van een organisatie.

 

Niek overloopt de verschillende soorten integratiecapaciteiten. Hij geeft aan welke platformen die capaciteiten kunnen bieden en welke added value ze concreet leveren: gaande van queueing systemen en message brokers tot ESBs, API Management en Event Streaming platformen.

 

Tot slot poneert hij dat organisaties in de huidige digitalisering nood hebben aan verschillende complementaire integratiestijlen en daarbij hoort een geünificeerd platform dat die specifieke integratiecapaciteiten kan aanleveren. 

Niek Jacobsen
Integratie Architect bij AXI
IBM AXI logo
14:00 - 15:00

Het IBM Cloud Pak for Integration in detail 

 

IBM Cloud Pak for Integration biedt een krachtig, geïntegreerd platform voor het implementeren van gecontaineriseerde integratiemogelijkheden. Dankzij het all-in-one Cloud Pak for Integration platform kan uw organisatie eenvoudig applicaties, systemen en services verbinden als onderdeel van een beheerde, schaalbare en veilige omgeving.

 

Matt Roberts, Distinguished Engineer & CTO, IBM Integration bij IBM UK, licht in zijn sessie toe hoe de features en capabilities van dit platform uw organisatie kunnen helpen bij het bereiken van uw integratiedoelstellingen. Hij schenkt ook aandacht aan de richting die IBM met deze oplossing uitgaat en waarom dat ook voor uw organisatie belangrijk is.

Matt Roberts
Distinguished Engineer and CTO, IBM Integration at IBM UK

15:00 - 15:30: Korte pauze met koffie, thee en versnapering.

AXI logo
15:30 - 16:30

Live Demo - een webshop applicatie met gebruik van IBM CP4I

 

Als afsluiter geven we een live demo van een webshop applicatie waarbij verschillende capabilities van de IBM Cloud Pak for Integration (IBM CP4I) werden geïmplementeerd. De back-end API's werden ontwikkeld met IBM App Connect Enterprise en ontsloten via IBM API Connect. De webshop applicatie ontvangt real-time back-end changes via Event Streams (Kafka Implementation).

Benieuwd hoe de IBM Cloud integration oplossingen uw organisatie kunnen helpen?

Klik hier voor meer informatie

De venue

Quartier Papier

FABRIEKSSTRAAT 55/59, 1930 ZAVENTEM - Google Maps

 

 

De infosessie gaat door in Quartier Papier, gelegen langs de Brusselse Ring, vlakbij de E40 en E19, een unieke eventlocatie in het hart van Zaventem, vlot aan te rijden en een file-vrije omgeving.

 

Er is een ruime gratis parking aanwezig vlak aan de ingang van het gebouw.

 

Met het openbaar vervoer is er een bushalte op 150 meter van Quartier Papier (Zaventem Hoekplein) met verschillende verbindingen via buslijn 272 (Brussel - Zaventem - Geel) en buslijn 222 (Station - Rood). Het treinstation van Zaventem ligt op 800 meter.