AXI Live KBenP
9 mrt

Ontdek AXI Adaptive Case Management op Live!2023

Congrescentrum 1931, 's-Hertogenbosch

, Nederland

Voor het derde jaar op rij is AXI present op Live!2023 KBenP. Het congres gaat fysiek door in het Congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch en is dé plaats waar Nederlandse overheidsmedewerkers samenkomen om bij te leren over de nieuwste trends in zaaksystemen om hun dienstverlening te optimaliseren.

 

Tijdens Live! KBenP showcasen deelnemende partijen van verschillende zaaksysteemapplicaties hun oplossingen.

 

Maak op 9 maart 2023 kennis met de voordelen en uitgebreide functionaliteiten van het AXI Zaaksysteem voor de Overheid.

 

 

Datum:

Donderdag 9 maart 2023

 

Locatie:

Congrescentrum 1931, Oude Engelenseweg 1, 's-Hertogenbosch

 

Tijdstip:

van 9h00 tot 16u30

 

Doelgroep:

Medewerkers binnen de (semi)publieke overheid met een interesse voor informatiemanagement, digitalisering, applicaties en netwerken.


Kosten:

Gratis voor medewerkers van (semi-)publieke organisaties.

 

Voor info:

Neem contact op met Elise Boone

Over Live!2023

 

Live!2023 dompelt u graag onder in het beleven en ervaren van verschillende zaaksystemen op de markt. U krijgt de kans om zelf aan de knoppen te zitten. 

 

Leg contacten met vakgenoten en experts in de digitale transformatie binnen de overheid. 

 

 

Kom langs en ontdek AXI Adaptive Case Management

 

Volg een demosessie van AXI's Adaptive Case Management oplossing op volgende tijdstippen:

 

  • van 10:00 tot 11:00
  • van 11:15 tot 12:15

 

Breng zeker ook een bezoek aan onze stand in zaal dexter 18 waar u kunt sparren met onze experten.

AXI KBenP Zaaksysteem
AXI op LIVE!2023

AXI's Zaaksysteem voor de Overheid: organisatie-breed samenwerken

Ontdek de kracht van AXI Adaptive Case Management

 

Heeft u eens interesse in een ander verhaal? Kom dan luisteren naar onze presentatie op donderdag 9 maart en ontdek AXI’s visie op digitaal samenwerken. We tonen u onze best practices bij een gevarieerd portfolio van klanten binnen de publieke sector in Nederland én België: elke organisatie met een eigen identiteit en uniciteit. Meer dan ooit stroomt informatie digitaal tussen de burger, de overheid en zijn partners.

 

De integrale visie van AXI op informatievoorziening, het wetgevend kader en de vertaling naar een Adaptive Case Management oplossing, biedt de overheid een krachtige oplossing voor deze uitdagingen. We werken volop samen met verschillende en unieke overheidsorganisaties in domeinen zoals toelatingen en vergunningen, bezwaar en beroep, subsidies en toelagen, klachten of andere kennisgestuurde processen. 

 

Anders dan ‘klassiek’ zaakgericht werken, werkt AXI op basis van de wereldstandaard CMMN. We richten ons op ZBO’s, agentschappen, inspecties, organisaties met juridische processen en de Rijksoverheid. In een live sessie lichten wij aan de hand van een demonstratie - inclusief onze nieuwste ontwikkelde features - de kracht van Adaptive Case Management toe en hoe dit concreet vertaald wordt naar een end-to-endoplossing voor kenniswerkers binnen de overheid. We spelen daarbij in op de groeiende behoefte aan het organisatie-breed digitaal samenwerken, kennisdeling en de inzet van componenten binnen Microsoft 365® zoals SharePoint Online en de oriëntatie van overheden op het werken binnen de Public Cloud.