RStudio kennissessie customer case Topigs Norsvin 241122
24 nov

Online kennissessie - Ontdek de kracht van RStudio bij Topigs Norsvin

Online, België & Nederland

Data science met RStudio voor genetica en genomics research

 

Om alle data binnen uw organisatie te verzamelen, inzichtelijk te maken en te delen met medewerkers of stakeholders kunt u rekenen op de oplossingen en services van de open source en enterprise software oplossingen van RStudio.

 

Tijdens een online kennissessie wordt aan de hand van een concrete klantcase bij Topigs Norsvin getoond hoe de brug werd gelegd tussen data science en IT bij deze Nederlandse varkensfokkerij organisatie die bekend staat om haar innovatieve genetische oplossingen voor een kosteneffectieve varkens(vlees)productie.  

 

Datum:

donderdag 24 november 2022

 

 

Tijdstip:

16:00 - 16:45

 

 

Hoe de online kennissessie volgen:

Na uw aanmelding ontvangt u separaat een e-mail met link de kennissessie bij te wonen.

 

 

Doelgroep:

Data science managers, Business Intelligence managers, Data analisten en Data Scientists.

 

 

Deelnamekost:

U kunt kosteloos deelnemen als u tot de doelgroep behoort.

 

 

Vragen of aanvullende info:

In België: Thomas Wouters - + 32 465 40 74 23

In Nederland: Dick Van Veen - + 31 6 53640553

Wat mag u verwachten?

 

Roy De Brouwer, BI Consultant bij AXI, en Tomas Stevens, Breeding Value Estimation bij Topigs Norsvin, leggen uit hoe AXI de brug heeft gelegd tussen data science en IT bij Topigs Norsvin, een Nederlandse varkensfokkerij organisatie die bekend staat om haar innovatieve genetische oplossingen voor een kosteneffectieve varkens(vlees)productie.  

 

Over Topigs Norsvin

 

Onderzoek, innovatie en het snel delen van genetische vooruitgang zijn de hoekstenen van Topigs Norsvin. Dankzij hun research helpen zij hun klanten om succesvol te zijn op het gebied van productie-efficiëntie, vleeskwaliteit, robuustheid van de dieren en gezonde, hoge productiviteit. 

 

Innovatie in de varkensfokkerij met Data Science & RStudio 

 

Met gebruik van het modulaire RStudio Team data science platform kan Topigs Norsvin haar onderzoekers en data scientists optimaal laten samenwerken, de capaciteit op- of meeschalen en wordt er bovendien een betere performantie behaald op IT vlak.

 

Bij Topigs Norsvin kunnen de onderzoekers en data scientists vanaf nu werken op hetzelfde platform én met hun favoriete tools R & Phyton via RStudio IDE, VS Code en Jupyter Notebooks. De organisatie gebruikt deze tools o.a. voor het voorspellen van de spekdikte van varkens dankzij data die voortvloeit uit een CT san imaging analyse. Dankzij dit project werd de echte brug tussen data science en IT gelegd.

  AXI kennissessie RStudio met Topigs Norsvin

  Maak kennis met de sprekers

  Tomas Stevens, Breeding Value Estimation bij Topigs Norsvin (links) en Roy De Brouwer, BI Consultant bij AXI (rechts)

  Het format van deze sessie

  • AXI deelt graag haar kennis en ervaring met u aan de hand van een concrete klantcase bij Topigs Norsvin.
  • Er wordt voldoende ruimte voorzien om al uw vragen te beantwoorden. Vragen kunt u ook vooraf doorgeven via het inschrijvingsformulier zodat onze spreker uw vragen perfect kan voorbereiden. 
  • Wenst u liever een 1-op-1 sessie? Dat kan zeker. Ook dat kunt u ook aangeven via het inschrijvingsformulier.

  Over AXI

  AXI is full service RStudio Partner

   

  Sinds 2020 is AXI Full Service Certified Partner van RStudio. Dankzij dit partnership kan AXI de oplossingen van RStudio Team en de bijhorende ondersteunende services aanbieden.

   

  Het dedicated AXI Analytics en Insights team voorziet de onderbouwde architectuur en duurzame implementatie van het RStudio productaanbod. Daarnaast bieden wij uiteenlopende supportmogelijkheden bij de installatie, de opleiding en het beheer van de BI omgeving.