AXI Webinar SharePoint Web Parts
9 mei

Een productievere omgeving opzetten dankzij interactieve SharePoint Web Parts

Online event

, België

Met MS SharePoint Online kunnen bedrijven een modern intranet of een website bouwen, bewerken en delen met collega's of externen.

 

Dankzij het gebruik van SharePoint Web Parts kunt u eenvoudig en snel pagina’s inrichten en aanpassen zonder veel technische kennis. Voeg bouwstenen toe die u zonder moeite kunt verschuiven of verwijderen. Voeg een flow toe die bv. achterliggend een goedkeuringsproces opstart. Het resultaat? een intranet dat op een creatieve manier het werk en de communicatie aangenamer, productiever en interactiever maakt.

 

Tijdens deze online sessie ontdekt u een waaier aan mogelijkheden met SharePoint Web Parts én wordt u geïnspireerd door enkele waardevolle SharePoint Web Parts die AXI realiseerde voor haar klanten. Daarnaast ontdekt u hoe u het onboardingproces van nieuwe medewerkers kunt stroomlijnen aan de hand van de door AXI ontwikkelde 'Onboarding app' in Power Apps. 

 

DATUM

Dinsdag 9 mei 2023

 

UURREGELING

Duur sessie: 10:00 - 10:45 (incl. Q&A)

 

HOE DE ONLINE SESSIE VOLGEN:

Enkele dagen voor deze sessie ontvangt u een e-mail met daarin een link om via MS Teams de kennissessie bij te wonen.

 

DOELGROEP

IT en business professionals die werken met M365

 

DEELNAMEKOSTEN

Kosteloos

 

VOOR VRAGEN

Isalien Van Laere - +32 498 48 85 94

Ontdek de kracht van SharePoint Web Parts

 

Tijdens deze online sessie neemt Dries Verdonckt, M365 Strategist bij AXI, u mee in het ruime aanbod aan web componenten die SharePoint standaard ter beschikking stelt. Een laagdrempelige manier om uw intranet omgeving volledig te personaliseren en er maximaal voordeel uit te halen.

 

AXI heeft voor diverse klanten reeds mooie en bijzonder waardevolle webcomponenten gebouwd die u aan uw SharePoint website of intranet kunt toevoegen.

 

In het eerste deel showcasen we u graag deze door AXI gebouwde SharePoint Web Parts:

 

  • Kalender: deze web component voegt een kalenderoverzicht toe om in één oogopslag aankomende (bedrijfs) events te tonen. 
  • Nieuwe medewerkers: Kondig ‘new joiners’ aan door met een foto en een korte beschrijving nieuwe medewerkers via een carrousel voor te stellen aan iedereen om zo de betrokkenheid te verhogen.  
  • Zoekcentrum: Zorg dat uw medewerkers de juiste informatie nog gemakkelijker kunnen terugvinden door de opzet van een persoonlijk zoekcentrum. Om dit te realiseren werd een combinatie en inrichting van meerdere SharePoint Web parts gebouwd. 

 

In het tweede deel van deze online sessie maakt u kennis met de door AXI ontwikkelde 'Onboarding App'. Dankzij deze applicatie in PowerApps kunt u alle medewerkers of afdelingen die betrokken zijn bij de start van een nieuwe medewerker geautomatiseerd taken geven zodat bij de start alles tot in de puntjes is geregeld.

Zelf aan de slag gaan met SharePoint Web Parts?

We denken graag met u mee en ontwikkelen relevante web componenten die het werk of de communicatie met uw medewerkers, klanten of partners nog efficiënter maakt.

 

Meer weten? Contacteer Isalien Van Laere

Schrijf nu in op de online sessie
 

Een interactief intranet opzetten dankzij SharePoint Web Parts - Dinsdag 9 mei 2023