Cash Management
22 apr

Cash flow forecasting als stimulans voor groei en innovatie

Webinar

, Online, België

Cash management zorgt er in de eerste plaats voor dat een onderneming de financiële slagkracht heeft om probleemloos de dagelijkse bedrijfsvoering uit te voeren en niet in betalingsmoeilijkheden raakt of zelfs failliet gaat.

 

Maar dankzij een efficiënt cash management kan er ook budget vrijgemaakt worden voor innovatie en groei binnen organisaties.

Datum:

donderdag 22 april 2021

 

Tijdstip:

10:00 - 10:30

 

Locatie:

Online webinar via inschrijving. U ontvangt een e-mailbevestiging met daarin een link om het webinar bij te wonen. Een dag voor het webinar ontvangt u opnieuw een e-mail met de benodigde link.

 

Doelgroep:

CFO, CEO, Controllers

 

Deelnamekost:

U kunt kosteloos deelnemen.

 

Vragen of aanvullende info:

Voor al uw vragen of voor meer informatie, kunt u steeds contact opnemen met Thomas Wouters +32 465 40 74 23

Dat 2020 een uitdagend jaar was, is een understatement. Ook op financieel vlak liet de Covid-crisis zich extreem voelen. Waar sommige bedrijven betere cijfers behaalden, liepen andere bedrijven jammer genoeg veel inkomsten mis. Het werd duidelijk voelbaar dat bedrijven behoefte hebben aan extra informatie, voortdurende analyses en gedetailleerdere toelichting van financiële cijfers.

 

Zo kan uw financiële oplossing uitgebreid en gekoppeld worden met de AXI Cash Management oplossing. Op deze manier kunt u financiële data analyseren en diverse simulaties uitvoeren, zodat u ten alle tijden inzicht heeft op uw cashflow. AXI Cash Management ondersteunt uw organisatie door de toekomst nauwkeuriger en completer te voorspellen op basis van het verleden door het inzetten van Artifical Intelligence.

 

Geen statische rapporteringen of simulaties in Excel meer, maar real-time interactieve dashboards, ingericht volgens uw noden. Op die manier kunnen organisaties proactiever te werk gaan en eventuele problemen op tijd aanpakken.

De agenda ziet er als volgt uit

Foto van Hanne Knaeps
10:00 - 10:20

Consultant Hanne Knaeps zal in dit webinar toelichten hoe u dankzij AXI Cash Management uw cash positie en processen efficiënter en accurater kunt opvolgen, uitvoeren en beheren.

Hanne Knaeps
Consultant bij AXI
Foto van Joran De Wilde
10:20 - 10:30

Data Engineer Joran De Wilde voorziet aan het einde van het webinar een korte, maar krachtige demo van AXI's Cash Management oplossing.

Joran De Wilde
Data Engineer bij AXI

AXI herkent uw behoeftes en groeit mee met uw organisatie

 

Beheer de inkoopprocessen en financiële processen van uw organisatie sneller en efficiënter met behulp van AXI’s Financials & Purchase to Pay software, gemaakt op uw maat.

En ondersteun uw strategie en bijgaande bedrijfsprocessen optimaal dankzij overzichtelijke real-time financiële inzichten.

 

De modules van AXI Financials en AXI Purchase to Pay vloeien naadloos in elkaar over en kunnen bovendien eenvoudig gekoppeld worden met uw operationele systemen en andere financiële of inkoop software. Apart of samen, in de cloud of on premises, via computer, tablet of smartphone, volgens uw behoeftes en wensen.

 

Onze diepgaande kennis van de overheid, de zorg- en retail sector en onze ervaring van de afgelopen jaren binnen trading, services en industry stellen ons in staat om onze software perfect af te stemmen op de te beheren processen en specifieke noden van uw organisatie.

 

Onze consultants helpen u vanaf het prille begin met een toepasbaarheidsonderzoek. Nadien assisteren ze bij het optimaliseren van uw processen en werking om ook na de implementatie de gewenste nazorg en permanent advies te voorzien voor uw groeiende organisatie na de implementatie van de oplossing. Daarnaast is onze support desk 24 op 24, 7 op 7 beschikbaar om uw organisatie op elk cruciaal moment van dienst te kunnen zijn.

 

Ontdek AXI Financials en AXI Purchase to Pay.