AXI Webinar AXI Hybrid Cloud Advisor
24 mrt

AXI Webinar - Maak kennis met AXI's Hybrid Cloud Advisor

Online informatiesessie

, België

De perfecte kick-start voor uw journey naar de cloud
 

Door onze jarenlange ervaring in zowel on-premises als private en public cloud omgevingen en projecten bij klanten, kunnen onze AXI Cloud consultants u het perfecte advies geven over de pro's en con's van elke omgeving.

 

Met de AXI Hybrid Cloud Advisor willen we uw organisatie adviseren om een realistische en praktische roadmap naar de cloud vast te leggen. 

 

Het resultaat? Deskundig advies dat volledig op maat is van uw organisatie, uw medewerkers, applicaties en infrastructuur. 

 

Ontdek er alles over tijdens dit webinar

 

Datum:

donderdag 24 maart 2022

 

Tijdstip:

16:00 - 16:45 (incl. Q&A)

 

Locatie:

Online webinar via inschrijving. U ontvangt een e-mailbevestiging met daarin een link om het webinar bij te wonen. Een dag voor het webinar ontvangt u opnieuw een e-mail met de benodigde link.

 

Doelgroep:

IT managers & C-level managers

 

Deelnamekost:

U kunt kosteloos deelnemen als u tot de doelgroep behoort

 

Vragen of aanvullende info:

Neem contact op met Roelof Hellinx - + 32 478 38 76 64

Gaat u de cloud uitdaging aan?

 

Organisaties dienen tijdens hun ‘reis naar de cloud’ goed de afweging te maken tussen kosten, flexibiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. 

 

 

Gefundeerd & pragmatisch advies

 

Op basis van een concrete use case vertelt Peter Neefs, Pre-Sales Consultant bij AXI, hoe AXI cloud experts - aan de hand van de AXI Hybrid Cloud Advisor service - klanten adviseren bij de best passende cloud benadering.

 

Peter geeft inzicht in hoe de AXI cloud consultants concreet te werk gaan om tot een gefundeerd en toekomstgericht advies te komen.

 

Tot slot geeft hij meer details over de verschillende deliverables die AXI kan aanbieden op basis van deze service.

AXI's Hybrid Cloud Services

Bij AXI stopt het verhaal natuurlijk niet bij gefundeerd cloud advies.

 

Dankzij AXI's end-to-end aanpak wordt niet alleen de 'best match' cloud roadmap uitgetekend maar kunt u ook rekenen op de perfecte begeleiding bij uw cloud migratieproject.

 

Onze managed ICT services richten zich op de optimalisatie en het beheer van uw datacenter, workplace en netwerkomgeving. We zetten marktleidende technologieën in en werken intensief samen met onze vendors. Altijd kiezen we voor een persoonlijke service.

 

Ontdek onze hybrid cloud oplossingen en services