IGO_header
22 sep

AXI spreekt op congres
'De Informatie-gestuurde Overheid 2021'

 SPANT! in Bussum

, Nederland

Niet alleen techbedrijven, maar ook overheidsorganisaties verzamelen steeds meer data. Met deze data wordt enerzijds de dienstverlening naar de burger verbeterd, anderzijds om beleid vorm te geven en uit te voeren. De afgelopen jaren zijn er reeds mooie stappen gezet. Tijd om de lessons learned om te zetten naar verbeteringen in het beleid.

 

Het Heliview congres 'De Informatiegestuurde Overheid' gaat niet alleen over technologie maar ook over de proces- en cultuurveranderingen die nodig zijn om data in te zetten bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.

 

Experts van toonaangevende organisaties - waaronder AXI - delen graag hun kennis en ervaring op woensdag 22 september 2021 via inspirerende praktijkcases en informatieve break-outs.

 

Datum:

Woensdag 22 september 2021

 

Locatie:

Spant! - Doctor Abraham Kuyperlaan 3 - 1402 SB Bussum - Google Maps

 

Tijdstip:

Van 09:00 tot 17:00

 

Doelgroep:

Informatiemanagers, I&A managers, Informatie architecten, Beleidsmanagers, Programmamanagers, Senior (big data) analisten, Sector en afdelingshoofden Publiekzaken / Dienstverlening / Sociale Zaken / Welzijn / Sociale domeinKosten:

Gratis als u tot de doelgroep behoort.

 

Voor info:

Neem contact op met Dick van Veen

Volg AXI's break-out sessie. Ontmoet onze experten. Netwerk met uw vakgenoten.

 

AXI experten staan klaar om u te begeleiden en te ondersteunen bij het inrichten van uw bedrijfsprocessen. AXI helpt overheden en publieke instanties om op een informatiegestuurde manier te werken. Daarbij wordt de kenniswerker centraal geplaatst en bieden we oplossingen aan om zowel de efficiëntie als de effectiviteit van de bedrijfsprocessen te verhogen. 

 

 

  • Om al uw vragen te beantwoorden en concreet advies te krijgen, kunt u tijdens het congres persoonlijke 1-op-1 netwerkgesprekken inplannen met één van onze experten.

 

  • Gedurende de dag krijgt u volop de mogelijkheid om uw vakgenoten te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. U ontmoet er bovendien alle experts op het gebied van informatiegestuurd werken.

 

IGO
Heliview Congres - De Informatiegestuurde Overheid 2021

AXI break-out sessie: Doelgericht aan de slag met uw bedrijfs-processen

Neem deel aan de AXI break-out sessie over AXI Adaptive Case Management en Data Science.

 

Doelgerichter aan de slag met uw bedrijfsprocessen

 

Om een hogere efficiëntiegraad te behalen, zet AXI in op Adaptive Case Management. De exacte informatie wordt daarbij op het passend moment aan de kenniswerker aangeboden om zo de nodige taken te finaliseren. Alle case-specifieke informatie wordt gecentraliseerd en ten alle tijden beschikbaar gesteld. 

 

Om daarnaast de effectiviteit van de bedrijfsprocessen te verhogen kan Data Science ingezet worden om patronen uit het verleden uit te lichten en te helpen voorspellen wat de meest aangewezen volgorde is om de cases aan te pakken. Hierbij maakt AXI gebruik van data science collaboration software en de open source talen R & Python. Data scientists kijken met een helikopterview over alle cases heen en zoeken relevante patronen. Denk hierbij aan voorspelling van fraude om gerichte dossiers prioritair te gaan behandelen of het plannen van efficiënte routes om inspecties uit te voeren.

 

Tijdens deze break-out sessie zullen Koen De Maesschalck en Thomas Michem de efficiënte en effectieve AXI aanpak toelichten aan de hand van succesverhalen en demo’s.